• Kerho ei antanut siimaa Woman Volleylle maanantai-illan ottelussa. HPK korjasi täydet pisteet erälukemin 3-0 (25-21, 25-8 ja 25-20).

Woman Volley ei onnistunut yllättämään Kerhoa karkauspäivän ainoassa Mestaruusliigan ottelussa. HPK onnistui viemään parhaan terän WoVon hyökkäyspelistä kovalla syöttöpelillä ja varmalla torjunta-puolustuspelaamisella.

Hyvällä pelihuumorilla otteluun lähtenyt HPK syttyi taistelemaan ottelun edetessä ja onnistui kaivamaan vaikeitakin palloja takaisin peliin. Loistavasti toiminut puolustuksen jälkeinen hyökkäyspeli aiheutti varsinkin toisessa erässä vaikeuksia Rovaniemen torjunta-puolustus-ryhmitykselle ja vierasjoukkueella oli todellisia vaikeuksia saada omaa peliään käyntiin.

Vahvaa Kerhon esitystä oli seuraamassa 614 silmäparia.

Valmentajien ja avainpelaajien kommentit

Luca Chiappini, HPK:

- Pelasimme hyvän pelin ja pystyimme hallitsemaan jokaista erää. Kolmannessa erässä meillä kesti kauemmin hakea tunnetta luultavasti siksi että toinen erä oli liian helppo. Usea pelaaja pääsi tänään kentälle ja se on tärkeää, jotta olemme valmiina pudotuspelejä ajatellen. Pudotuspeleissä kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa.

Teemu Mäkikyrö, WoVo:

- Aika yhtä maalia oli. Positiivinen asia oli Johanna Pekkarinen, joka pelasi omalla tasollaan ja pystyi tekemään vähän enemmänkin. Toinen oli kolmannen erän taistelu. Emme olleet fyysisesti ja henkisesti valmiita taistelemaan tänään. Syy täytyy miettiä myöhemmin. Vaikea sanoa oliko taktiikka oikea vai väärä, kun oltiin vaan huonoja.

Annina Antikainen, HPK:

- Hyvä fiilis ollut joukkueessa jo pidemmän aikaa. Tämä peli kuvasti hyvin sitä. Ensimmäisen erän tasainen vääntö saatiin hyvin käännettyä erän lopussa ja se toinen erä meni siinä samalla fiiliksellä. Kolmanteen erään kaveri muutti rotaatiota, mutta se ei tänään vaikuttanut ja saatiin pidettyä homma hyvin hanskassa.

Heidi Rovanperä, WoVo:

- Ei voi sanoa, että olisi ollut hyvää peliä. Pelasimme paljon paremmin kaksi edellistä peliä. Valmistautuminen oli hyvä ja tiesimme miten kaveri pelaa, mutta silti pääsivät hakkaamaan samoista paikoista pisteitä. Kärsivällisyys loppui vähän kesken. Kolmanteen erään saatiin taistelu käyntiin, mutta kaveri oli siltikin parempi.

Ottelun parhaat pelaajat

Otteluisäntä Asianajotoimisto Romo & Ilonen Oy palkitsi ottelun parhaina pelaajina HPK:n Annina Antikaisen ja WoVon Heidi Rovanperän.