Kausarihaaste

TUNNUSTA RAITAA

RAITAKAUSARIHAASTE 2018–2019

Järjestämme kausarihaasteen, jossa kaikilla on mahdollisuus seurata Hämeenlinnassa naisten lentopalloa edullisesti. Kampanjassa myydään numeroimattomia kausikortteja naisten lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan kotiotteluihin. Kausarin hinta on 29 €, mikäli saamme 1000 sitovaa kausarivarausta, tälloin yksi ottelu maksaa noin 2 €.

Asiakas sitoutuu noudattamaan seuraavia ehtoja.

  1. Toteuttaminen. Haasteen tavoitteena on saada 1000 sitovaa kausikorttivarausta. Kampanjaan voivat osallistua kaikki, myös yritykset. Seuralla on oikeus hyväksyä kampanja myös pienemmällä varausmäärällä.
  2. Ilmoittautuminen. Asiakaan tulee ilmoittautua kampanjaan seuran kotisivuilla olevan linkin kautta, sähköpostitse tai paperisella lomakkeella, joita saa seuran toimistolta ja seuran ennakkoon ilmoittamasta ilmoittautumispisteestä.
  3. Aika. Kampanja käynnistyy 1.4.2018 ja seuralla on oikeus määritellä kampanjan päättymispäivä.
  4. Toteutuminen. Seura ilmoittaa kampanjan toteutumisesta nettisivuillaan ja sosiaalisen median välityksellä sekä sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai puhelimeen. Voit myös seurata kausarin varauslaskuria seuran nettisivuilla.
  5. Sitoutuminen. Kampanjan toteutuessa asiakas sitoutuu ostamaan kampanjahintaisen numeroimattoman kausikortin hintaan 29 euroa. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta eikä asiakas sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.
  6. Maksaminen. Kampanjan toteutuessa seura lähettää asiakkaalle ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen sähköpostin tai puhelinnumeroon viestin, jossa on ohjeet maksamiseen. Maksuohjeet julkaistaan myös seuran nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kausikortin voi maksaa verkkopankissa, pankissa tai seuran toimistolla seuran ilmoittamalle pankkitilille.
  7. Toimitus. Kausikortit toimitetaan nimeä tai maksutositetta vastaan seuran toimistolla ja seuran ennakkoon ilmoittamassa toimituspisteessä tai sovitusti postitse.
  8. Voimassaoloaika. Kausikortti on voimassa seuran lentopallon runkosarjan kotiotteluissa 2018–2019.

Usein kysyttyä.

 Kyllä