• Määrätietoinen Anna Boricheva on HPK:n uusi joukkueenjohtaja ja lupaa antaa joukkueelleen paljon. Haluan tuoda laajan kokemukseni koko joukkueen käyttöön. HPK:lla on nerokas valmentaja, jonka kanssa on hienoa työskennellä, kehuu Boricheva. Valkovenäläinen Anna on tahkonnut Mestaruusliigassa Suomen lentiskenttiä jo kymmenen vuotta ja tuntee taatusti niin joukkueet kuin pelaajatkin. Anna on pelannut Somerolla, Eurassa, Pieksämäellä ja viimeiset kolme vuotta HPK:ssa. Anna on siis hallitseva Suomen Mestari. Yleispelaaja Boricheva on takonut hurjia pistemääriä kaikissa pelaamissaan joukkueissa ja on valittu parhaaksi pelaajaksi useita kertoja.

  ANNALLE ON SUURI KUNNIA VIEDÄ HPK MINSKIIN

  On hienoa kun saan esitellä omalle joukkueelle entistä kotikaupunkiani Minskiä 2.11. pelattavan Mestarienliigan ottelun yhteydessä. Anna asuu nykyisin miehensä Diman ja tyttärensä Jaanan kanssa Turengissa. Rakastan maaseudun rauhallisuutta ja en halua sieltä takaisin entiseen kotikaupunkiini muuta kuin käymään. Olen yrittänyt saada tietoja Minskin joukkueesta mutta se on ollut vaikeata kun siellä tiedetään, että olen henkeen ja vereen hoopeekoolainen, sanoo Boricheva. Meni Minskin ottelu siellä miten vaan niin lopullinen niitti tapahtuu Hämeenlinnassa toisessa ottelussa 5.11. Silloin HPK:ssa kaivetaan viimeistään kaikki juonittelut esiin, lupaa Anna.

  HPK:N SARJAKAUSI KÄYNNISTYY LAUANTAINA

  HPK pelaa ensimmäisen sarjaottelunsa Orivedellä OrPoa vastaan 15.10. Seuraava Mestaruusliigan ottelu pelataan Hattulan Juteinikeskuksessa 23.10. kello 18.00 ja vastassa on LP Viesti. Kolmas ottelu pelataan 28.10. kello 18.30 Hakkalan koulussa Lammilla ja vastassa on LP Kangasala. HPK:lla on näin kolme kotimaisittaen ottaen kovaa ottelua ennen Minskin ottelua. Loppuunmyyty Elenia Areena räjähtää 5.11. kello 18.00 Mestarienliigan ottelussa kun välit selvitetään MINCHANKA MINSKIN kanssa kumpi joukkue menee jatkoon. Vaikka Elenia on lähes loppuunmyyty niin vielä lippuja saa varmasti myös pelipäivänä Elenian ovelta.

  Tagit: tiedotteet  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä