• Vuoden 2017 mestaruusliiga-pelit on saatu hienosti käytiin ja on aika aloittaa ”kansainväliset pelit” tälle vuodelle. Huomenna siis pelaamme CEV Cupissa tuttuakin tutumpaa LP Saloa vastaan heidän kotisalissaan.

  Niinkuin sanottu vastustaja on meille jo entuudestaan todella tuttu. Meitä vastassa on jälleen ulottuvat keskitorjujat, kovat laiturit, vikkelä libero sekä kokenut passari. Mutta tämä asetelma, että pelaamme CEV Cup -pelejä vastakkain on jokaiselle uusi.

  Uskon, että kohtaamisistamme tulee kovia ja hyvä tasoisia. Pallot tulevat olemaan pitkiä ja yksikään piste ei tule helpolla. Vaikka olemme mestaruusliigassa Salon voittaneet kahdesti tällä kaudella, ei tämä peli tule olemaan meille mahdollisesti yhtä helppo. Tulevissa peleissä on aivan erilainen panos. Kumpi voittaa viimeisen erän kohtaamisistamme, saa jatkaa CEV Cup taivaltaan.

  Elikkäs kaikki kannattajat huomenna Salohalliin klo 19.00 kannustamaan meidät voittoon ja nauttimaan suomalaisesta huippulentopallosta. Nähdään siis Salossa!

  Peliä pystyy myös seuramaan VeikkausTV:n tai ao. CEV-TV:n linkin kautta, jos paikan päälle ei tällä kertaa pääse tulemaan.
  » http://www.laola1.tv/watch/livestream/lp-salo-hpk-hmeenlinna-lde

   

  #6 Karoliina

  Tagit: cev  hpk  lp viesti  #menestystekoja  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä