• Tänään 19 vuotta täyttävä Savonlinnan Ajon ja Ruokolahden Rajun kasvatti Elisa Muukkonen siirtyy PuMa-Volleystä Hämeenlinnaan.

  Mestaruusliiga debyytti uudessa seurassa sujui varsin mallikkaasti, kun helmikuun lopun Hämeenlinna – Kangasala -pelissä Muukkonen palkittiin kotijoukkueen parhaana pelaajana, tehden 12 pistettä joista kuusi torjuntapistettä.

  — Toivon ensimmäiseltä liigakaudeltani hyviä treenejä sekä kehittymistä itse pelaajana ja yhdessä joukkueena. Odotan uuden joukkueen tapaamista ja uskon, että joukkueestamme tulee yhtenäinen ja loppuun asti taisteleva. 

  — Olen pelaajana yleensä kylmäpäinen. Pyrin pelaamaan iloisella ilmeellä ja olemaan tsemppaava joukkuekaveri sekä luomaan hyvää henkeä joukkueeseen. 

  — Vahvuuksiini on etenkin edeltävällä kaudella noussut torjuntapelaaminen. Kehitettävää on ainakin fysiikkapuolella, jonka rinnalla myös moni lajillinen osa-alue kehittyy.

  Nuorten maajoukkueerinkiin noussut 185 senttinen yleispelaaja oli mukana mm. lokakuun U20 EM-karsintajoukkueessa. 

  Myös Lentisekerhon päävalmentajana aloittava Andrea Carasi luottaa tuoreen hankinnan potentiaaliin.

  — Hän osoitti olevansa valmis ottamaan askeleen eteenpäin saavuttaakseen seuraavan tason. Hän auttoi hämmästyttävällä suritustasollaan Lentopallokerhoa kauden viimeisellä jaksolla, ja siksi pyysin häntä liittymään joukkueeseen. Elisa tuo meille mukanaan voimaa ja päättäväisyyttä.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä