• Hurjassa nosteessa pelaava Emmi Riikilä valitsi Hämeenlinnan Lentopallokerhon ja on näin jatkanut sopimusta myös ensi kaudeksi. Kysyntää parikymppiselle Emmille oli myös muista seuroista. Emmi nousi viime kaudella suomalaiselle lentishuipulle ja ura jatkuu nousujohteisena. Hyvästä kehityksestä kertoo myös se, että Riikilä on valittu naisten maajoukkueeseen uutena pelaajana. Kovana harjoittelijana tunnettu Emmi Riikilä asettaa itselleen realistisia tavoitteita. 

  “Haluan kehittyä pelaajana ja haluan tehdä sen eteen paljon työtä. Lentiskerhossa on hyvä valmentaja ja uskon, että hän voi antaa minulle vielä paljon. Olen erittäin tyytyväinen Lentiskerhon toimintaan ja haluan jatkaa seurassa”.

  Hihaosasto vahvistuu, kun Oriveden Ponnistuksesta libero Emilia Putkisaari liittyy Lentiskerhoon. Emilia on vahvaa juniorityötä tehneen OrPon kasvatti ja haluaa nyt kokeilla siipiään muualla. Emilia on saavuttanut uransa aikana 2 SM pronssia ja keväällä kaulaan ripustettiin Suomen Cupin kultainen mitali. Emilia Putkisaari haluaa panostaa lentopalloon tosissaan ja on valmis tekemään sen eteen paljon töitä. 

  “Haluan kovalla työllä raivata tieni pelaavaan kokoonpanoon. Haluaisin pelata joskus myös ulkomailla ammattilaisena. On hienoa päästä nyt huippujoukkueeseen”.

  YHDEKSÄN SOPIMUSTA ON VALMIINA 

  Lentiskerhossa jatkavat yleispelaajat Suvi Kokkonen ja Emmi Riikilä, keskipelaaja Laura Laukkanen sekä liberot Julia Porsanger ja Essi Hirvioja. Passari Jenna Ylivainio on nostettu omasta juniorijoukosta liigaryhmään ja paluun Lentiskerhoon tekee passari Katja Kylmäaho. Uusia ovat nyt sopimuksen tehnyt Emilia Putkisaari ja aiemmin sopimuksen tehnyt Netta Hyttinen

  Lisäksi sopimusneuvottelut ovat loppusuoralla kahden kotimaisen keskitorjujan ja kahden ulkomaisen pelaajan kanssa. 

  Myös yhteistyö Helsinki Volleyn kanssa jatkuu ja se mahdollistaa viime kauden tapaan pelaajavaihdot seurojen välillä.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä