• Lentopallon ehkä näyttävimmät suoritukset tehdään puolustuksessa. Lentiskerhon liberona aloittaa todellinen timantti kun Yhdysvaltain Utahin yliopistojoukkueesta Brianna Doehrmann saapuu Hämeenlinnaan. 

   

  Yliopistosarjoissa Bri teki neljän vuoden aikana uskomattoman puolustusennätyksen 1 646 pallon pelastusta 127 ottelussa.

   

  Sympaattinen ja eloisa Bri kertoo avoimesti itsestään: 

   Tulen Murrietan kaupungista Kaliforniasta, joskin olen elämäni aikana asunut kaikkiaan neljän osavaltion alueella: Kaliforniassa, Floridassa, Virginiassa ja Utahissa. 

    

  Aloitin lentopallon pelaamisen kilpailumielessä jo 10-vuotiaana.  Vanhempi sisareni pelasi lentistä ja sitä kautta pääsiin peliin mukaan – ja rakastuin peliin välittömästi. Nuorena urheilijana rikoin Utah’in yliopiston ennätyksen eniten puolustuspalloja tehneenä pelaajana, olen vienyt tiimini kansalliseen ”Sweet 16” turnaukseen kahdesti, minut on valittu ”PAC-12” kunniamaininnalla ja nimetty viikon puolustavimmaksi pelaajaksi (defensive player) useamman kerran. 

   --- 

  Lentopallossa minua kiinnostaa eniten se, että on kyse joukkuepelistä: kun haluat onnistua ja menestyä, sinun on luotava vahva yhteys pelikavereihin kentällä. Rakastan myös sitä, että lentopallo on haasteellinen peli, siitä löytyy aina uusia puolia, joihin keskittyä ja joissa voi parantaa suoritustaan. 

    

  Itse olen tiimipelaaja, minulla on sisua, olen periksiantamaton ja minulla on kova voitontahto. Kentällä puhun paljon ja pyrin auttamaan pelikavereitani kaikessa – niin että me voitamme. 

    

  Ihmisenä keskityn tähän hetkeen, joten tänä vuonna kaikki suunnitelmani liittyvät lentopalloon ja Lentiskerhoon. Elämässä päätavoitteenani on vaikuttaa positiivisesti mahdollisimman moneen ihmiseen. Toivon myös löytäväni uusia keinoja tukea lentopallon kehitystä urheiluna ja nostaa tämän hienon lajin tunnettuutta! 

   --- 

  Valitsin Lentiskerhon koska valmentajallani Matteolla ja minulla tuntui olevan samoja ajatuksia lentopallosta ja tavasta miten sitä pelataan. Matteolla on myöskin selvät suunnitelmat joukkueen varalle ja se puolestaan sai minut vakuuttuneeksi ja innostuneeksi siitä, että tämä tiimi on keskittynyt menestymään ja voittamaan. 

    

  Tiedän myös, että Lentiskerho on Suomen huipputiimi. Se on lupaavaa ja motivoi minua auttamaan tiimin menestystä tulevana kautena. Maltan tuskin odottaa päivää kun pääsen treenisalille muiden joukkueen tyttöjen kanssa! Lentiskerholla on ollut hienoja menestyskausia aiemmin, nyt pyrin vahvasti vaikuttamaan seuraavaan menestykseemme. Tästä tulee todella hyvä kausi! 

  --- 

    

  En tunne Suomea juurikaan, paitsi sen mitä Google kertoi ja näytti, LOL. Suomi näyttää olevan erittäin kaunis maa ja odotan innolla mitä se minulle tarjoaa. Suomenkielestä tiedän sen verran, että se on yksi vaikeimpia opeteltavia kieliä – ja niinpä olen aloittanut alkeiden opettelemisen jo nyt. 

    

  Kaikille Lentiskerhon faneille haluaisin sanoa, että odotan innolla sinne pääsemistä ja paikallisen kulttuurin kokemista. Tutustun mielelläni uusiin ihmisiin ja haluan kokea uutta, joten otan mielellään vastaan myös vinkkejä siitä, mitä voi vapaa-ajalla tehdä, missä käydä syömässä jne. Ollaan yhteydessä :) Muita harrastuksiani ovat jooga, patikointi, maalaaminen, matkustaminen – ja beach volley! 

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä