• HPK saa taas vastaansa Mestaruusliigan finaaleissa kahdelta viime keväältä ja monesta muusta klassikko-ottelusta tutun LP Viestin. Salolaiset pelaavat enemmän kotiotteluita, mutta HPK-kannattajien ei tarvitse murehtia, sillä HPK järjestää bussikuljetuksia finaalien vieraspeleihin.

  Loppuottelusarja alkaa Salossa torstaina 5. huhtikuuta. Tämän jälkeen pelataan Hämeenlinnassa lauantaina 7. päivä ja jälleen Salohallissa 9.4. Näihin kahteen varmuudella pelattavaan LP Viestin kotiloppuotteluun on tarjolla bussikyyti Hämeenlinnasta.

  Ensimmäinen finaali alkaa torstaina kello 18.30, ja kyseisen päivän fanibussi lähtee Elenia-areenalta kello 16. Maanantain kolmas loppuottelu on ohjelmassa 18.15, joten lähtökin on 15 minuuttia aikaisempi 15.45.

  Fanibussiin hyppääminen maksaa 20 euroa. Samanhintainen ottelulippu ei sisälly hintaan.

  Lähteäksesi mukaan katsomaan kauden ratkaisuotteluita paikan päällä, ilmoittaudu matkanjohtaja Kaarina Kiurulle tekstiviestillä numeroon 0400 906 980 viimeistään tiistaina 3. huhtikuuta. Ilmoittautuminen on sitova. Bussikyydit toteutuvat, jos ilmoittautuneita on ottelua kohti vähintään 20.

  Tagit: fanimatka  mestaruusliiga  finaalit  Salo  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä