• Lentopallokerhon parhaana pelaajana palkittu Karoliina Friberg harmitteli joukkueen lauantain esitystä.

  - Meillä oli tänään paljon vaikeita tilanteita ja niitä tuli enemmän kuin yleensä. Peli oli sen vuoksi vaikea, Friberg sanoi.

  Friberg teki keskipelaajan paikalta Lentiskerhon parhaat tehot 8 (+7). Hän päätti kymmenestä hyökkäyksestään seitsemän ja kotijoukkueen kannalta olikin harmillista, että vastaanoton vaikeudet estivät tehokkaan sentterin käyttöä enemmän.

  Hämeenlinnalaisten syyskausi päättyi lauantain tappioon ja joukkue pelaa seuraavan kerran 3. tammikuuta Kuortanetta vastaan.

  - Syksy on ollut vaikea, mutta meillä on ollut viime aikoina jo positiivisiakin juttuja. Olemme saaneet alle myös tosi hyviä pelejä, vaikka huonojakin on tullut. Peli on kuitenkin mennyt parempaan päin, keskipelaaja muistutti.

  Uudelle vuodelle Fribergillä on kovat odotukset.

  - Jatkamme töiden tekemistä samalla tavalla. Nyt huilaamme muutaman päivän ja tulemme ensi vuoden peleihin taas uudella energialla. Uskon ja toivon, että saamme vielä paljon parempia tuloksia.

  Viime aikojen tuloksista parhaita ovat olleet muun muassa sarjakärjen LiigaPlokin kaataminen kotona 3-1 ja CEV Cupissa jatkopaikan nappaaminen Brnota vastaan.

  - Osaamme pelata, tiedämme miten pitää pelata ja tunnemme jo toisiamme. Meidän pitää tähdätä siihen, että pystymme pitämään tasomme korkealla, Friberg päätti.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä