• Hämeenlinnan Lentopallokerhon nousu Mestarien liigaan on Hämeenlinnan kaupungille valtava onnen potku. Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Timo Kenakkala hehkuttaa vuolaasti Lentiskerhon saavutusta.

  – Joukkue pelaa nimellä ”Hämeenlinna” ja näin näyteikkunapaikka antaa kaupungille suurta ja laajaa näkyvyyttä. Pelit televisioidaan useisiin maihin ja netin kautta otteluita voi seurata ympäri maailman. Parempaa näkyvyyttä ei voisi olla, uskoo Timo Kenakkala.

  Hämeenlinna saa vastaansa huippu pelaajia ja joukkueita. Ensimmäinen kotiottelu pelataan joulukuun 19. päivänä ja vastustajaksi tulee Eczacibasi VitrA Istanbul, joka on hallitseva CEV Cupin voittaja sekä Mestarien liigan kaksinkertainen mitalisti kolmen edeltävän kauden aikana (mestari 2015). 2015 ja 2016 istanbulilaisjoukkue voitti myös seurajoukkueiden maailmanmestaruuden. Joukkueen suurimmat tähdet ovat Serbian juuri maailmanmestariksi johtanut hakkuri Tijana Boskovic, Etelä-Korean yleispelaajasupertähti Kim Yeong-koung sekä maailmanmestari ja kaksinkertainen olympiamitalisti Jordan Larson.

  Lohko B joukkueet ovat: Eczacibasi (TUR), Kazan (RUS), Hämeenlinna (FIN), Uralochka (RUS).
  ”Hämeenlinna” on seutukunnan oma joukkue.

  – Otteluilla on suuri merkitys myös koko Suomelle, sanoo kaupunginjohtaja Timo Kenakkala.

  Tagit: hämeenlinna  #tunnustaraitaa  #clvolleyw  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä