• Mestareiden Liigan ottelu maailman seurajoukkueiden MM-kolmosta Eczaçibasi VitrA Istanbulia vastaan päättyi odetutusti vieraiden 0–3 (25–11, 25–20, 25–16) -voittoon. Mutta hämeenlinnalaiset voivat silti olla ylpeitä omaan esitykseensä.

Ottelun alku oli vierailta tyrmäävä ja he karkasivatkin nopeasti 0–14 -johtoon. Sen jälkeen Kerhon jännitys hieman laukesi ja joukkue pääsi paremmin ja paremmen peliin mukaan. Toisessa erässä käytiin muutamaan otteeseen johdossakin, mutta erä silti Istanbulille 20–25. Viimeisessä erässä 2015 Mestareiden Liigan voittaja aloitti jälleen vahvasti. Vaikka Suomen mestarit pistivätkin kovasti taistellen kampoihin, ei paremmasta joukkueesta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä.

Vaikka itse ottelussa Hämeenlinna hävisi yhdelle maailman parhaista seurajoukkueista odotetusti, oli taistelu ottelun parhaasta pelaajasta tiukempi. Kotijoukkueen Suvi Kokkonen pisti tiukasti kampoihin viime MM-kisojen parhaalle pelaajalle Serbian Tijana Boskovicille henkilökohtaisissa pisteissä 14–14. Suvi palkittiinkin ottelun parhaimpana pelaajana ja sai nimensä varmasti monen pelaajatarkkailijan vihkoihin.

Vastustajien käskijä brasilialainen Marco Aurelio Motta kehui Lentiskerhon esitystä vuolaasti ottelun jälkeen:
     - Olimme jopa hieman yllättyneitä vastuksesta. Hämeenlinna syötti erittäin hyvin ja pelasi muutenkin loistavan ottelun. He taistelivat urhoollisesti ja ansaitsivat tämän hyvän ottelun.

Myös kapteeni Jordan Larson yhtyi kehuihin:
     - Oli mahtavaa vierailla täällä. Me aloitimme ottelun vahvasti, mutta he tuilivat upeasti takaisin peliin hyvällä syöttöpelillään. Ja nuorelle joukkueelle on varmasti upeaa kokemusta pelata Mestareiden Liigassa.

Hämeenlinna saa olla ylpeä joukkueestaan, näiden sanojen jälkeen...

Tagit: #clvolleyw  #cev  #matchoftheweek  hämeenlinnan lentopallokerho  lentopallo  eczacibasi vitra istanbul