• Tehtävässä korostuvat sopimus- ja myyntineuvottelut seuran sidosryhmien sekä sponsoreiden kanssa. Haemme tehtävään henkilöä, joka pystyy johtamaan seuran myyntitoimintaa. Seuran tavoite on myös kehittää myyntiä eri osa-alueilla - ja odotamme sitä myös toimitusjohtajalta.

  Toimitusjohtajalla on vastuu yhtiön varojen käytöstä sekä hallinnollisista tehtävistä. Hallinnollisia tehtäviä ovat mm. rahaliikenteen seuraaminen sekä yhteistyö- ja sponsorisopimusten laatiminen.

  Tehtävässä on mahdollisuus vaikuttaa urheilutoimeen yhteistyössä valmennuksen ja joukkueenjohdon kanssa. Välitöntä työskentelyä kuitenkaan seuran urheilutoimen kanssa ei ole pakollista tehdä.

  Oletko etsimämme henkilö?

  Sinulla on vahvaa kokemusta sekä näyttöä myynti- ja markkinointityöstä. Olet jo erikoistunut tai sinulla on palava into erikoistua B2B myyntityöhön. Sinulla on kyky johtaa ja pidät tavoitteista kiinni. Suunnittelet mielelläsi synergia etuuksia seuran tavoitteiden saavuttamiseksi. Olet kiinnostunut urheilusta ja sinulla on tahtoa kehittää liiketoimintaa urheilun ympärille nykyaikaiseen malliin.

  Mitä tarjoamme?

  Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön urheilun ympärillä. Rahapalkka voi olla osittain tai kokonaan tulosperusteinen, josta neuvottelemme hakijan kanssa erikseen. Luontoisetuna seura tarjoaa puhelin- ja autoedun. Seuralla on valmiiksi mittava verkosto. Tarjoamme valmiiksi rakennetun alustan, jota haluamme kehittää lisää.

  Hämeenlinnan Lentopallon Tuki Oy

  Hämeenlinnan Lentopallon Tuki Oy on Hämeenlinnan Lentopallokerho Ry:n taustalle perustettu yhtiö. Lentopallokerhon liigalisenssi ja pelioikeudet siirretään kuluvan kauden 23–24 päätyttyä perustettuun yhtiöön. Lentiskerho aloittaa tulevan kauden 24–25 osakeyhtiön alaisuudessa.

  Olemme pelanneet lentopalloa naisten Mestaruusliigassa vuodesta 1993. Olemme tuoneet Hämeenlinnaan vuosien varrella 22 mitalia Mestaruusliigassa sekä 14 mitalia Suomen Cupissa. Lentiskerho kilpailee Mestaruusliigassa sekä Suomen Cupissa. Pelillisen menestyksen lisäksi Lentiskerho haluaa tavoitella taloudellista ja vastuullista kasvua sekä olla suunnannäyttäjä Suomalaisessa lentopallo kulttuurissa.

  Tiedustelut ja yhteydenotot

  Miikka Koivisto
  hallituksen puheenjohtaja
  Hämeenlinnan Lentopallon Tuki Oy
  puhelin +358 40 1715260
  sähköposti miikka@koivistonautotalo.fi

  Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä