• Lentopallon naisten Mestaruusliigan runkosarjasta on kohta pelattu ensimmäinen neljännes. Liiga on alkanut tasaisemmin kuin useammalla kaudella aikaisemmin. Toki sarjataulukon kolmen kärjestä löytyvät viime kevään finalistit Kuusamo ja LP Kangasala, mutta terävimmän kärjen takana useampi joukkue kärkkyy paikkaa kärkitriossa. Yksi niistä on Hämeenlinnan Lentopallokerho.

  Lentopallokerho on parhaillaan kymmenen joukkueen runkosarjassa kuudentena. Viidestä pelaamastaan ottelusta Lentopallokerho on voittanut kaksi, hävinnyt kaksi viidennessä erässä ja yhden eräluvuin 1–3. Seuraava mahdollisuus sarjasijoituksen kohentamiseen tulee keskiviikkona, kun Lentopallokerho kohtaa kotiareenallaan kauden vahvasti aloittaneen Puijo Volleyn. Kuopiolaiset ovat sarjassa parhaillaan toisena, hävittyään viidestä ottelustaan vain yhden.

  Edellisessä, Helsingissä pelatussa kotipelissään, Lentopallokerho kohtasi toisen kestomenestyjän LP Viestin, tuloksena katkera tappio viidessä erässä. Viesti vei ratkaisuerän pistein 15–13. Lentopallokerhon päävalmentaja Giovanni Torchio kaipaa joukkueensa suorittamiseen tasaisuutta.

  — Suoritustasomme heilahtelee edelleen liikaa. Hyviä jaksoja seuraa turhan usein heikompi jakso. LP Viestiä vastaan hävisimme omiin virheisiimme. Vastaanottomme ja syöttöpelimme täytyy saada kuntoon, jos haluamme tässä sarjassa menestyä.

  Puhtaasti tilastojen valossa myös Lentopallokerhon torjuntapeli kaipaa kohennusta. Kokenut, 150 maaottelun keskitorjuja, Vera Klimovich ei vielä ole noussut viime kauden tasolleen. Hänen esimerkkiään Lentopallokerho kaipaa, ennen kaikkea joukkueen nuoret ulkomaanavut.

  Hämeenlinnan Lentopallokerho — Puijo Volley alkaa tyylikkäällä Loimua Areenalla keskiviikkona kello 18:30. Ottelu on nähtävissä myös Nelosen Ruutu-palvelussa. Urheilun Setä selostaa.

  Tapio Suominen

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä