• Kerho ei antanut Plokille mahdollisuuksia pitkittää puolivälieräsarjaa, vaan nappasi vakuuttavien esitysten kautta kolme perättäistä voittoa selvin lukemin. Ratkaiseva ottelu kirjattiin kansiin erälukemin 3-0 (25-13, 25-11 ja 25-15).

  HPK jatkaa matkaansa kevään 2016 pudotuspelisarjassa välieriin ja tuleva vastustaja selviää tulevan viikon aikana torstai-iltaan mennessä. Puolivälieräsarjan voitto irtosi lopulta erittäin vahvalla ja varmalla omalla pelillä. LiigaPloki ei kyennyt ottelusarjan aikana murtamaan HPK:n loistavaa torjunta-puolustus-ryhmitystä Kerhon ohjatessa otteluiden kulkua vahvalla syötöllä.

  Kerho on kauden edetessä hitsautunut hiljalleen yhteen ja saanut tiivistettyä entisestään puolustuspelaamistaan. Tulevaan välieräsarjaan HPK saa valmistautua pääsiäissunnuntaihin asti, jolloin välieräsarja polkaistaan Elenia-areenalla käyntiin klo 18:00 alkavassa ottelussa.

  Ottelun yleisömäärä oli 287.

  Valmentajien ja avainpelaajien kommentit

  Luca Chiappini, HPK:

  - Pystyimme kontroilloimaan Plokin peliä syötöllä. Lisäksi meilä oli hyvä vastaanottohyökkäys kaikissa kolmessa ottelussa. Olen melko tyytyväinen omaan peliimme. On hyvä, että katkaisimme sarjan kolmessa ottelussa, sillä saimme nyt viikon aikaa hioa yksityiskohtia kuntoon. Pelaajilla on huomenna lepopäivä ja sen jälkeen harjoittelemme kaksi kertaa päivässä tulevia välieriä varten.

  Jukka Koskinen, LiigaPloki:

  - Meillä oli hyvä kevätkausi. Erinomainen niihin lähtökohtiin, mistä lähdettiin. Vähän tuntui, että meiltä loppui voimat kesken. Suora liigapaikka säilyi ja tavoite onnistui. Tähän sarjaan tiedettiin HPK vahvana joukkueena ja olisi pitänyt pystyä 100 prosenttiseen suoritustasoon, ellei jopa vähän ylittääkin itsensä. Samat eväät oli jokaisessa pelissä. Syöttö- ja vastaanottopeliin ratkesi. Tulos oli sen mukainen. 

  Keao Burdine, HPK:

  - Tässä pelissä pystyimme kontrolloimaan omaa verkkopuoliskoamme, mikä oli todella hyvä asia. Syötimme kovaa ja saimme useamman ässän. Kahdessa edellisessä kohtaamisessa olemme pystyneet syötön kautta kontrolloimaan otteluja. Tulevassa välieräsarjassa pärjäämme, kun hoidamme oman verkkopuoliskon, pelaamme kovaa sekä peli-ilmeessämme on tulta ja tunnetta.

  Serena Warner, LiigaPloki:

  - Emme pelanneet, kuten halusimme. Meiltä puuttui energiaa ja osittain riittävää keskittymiskykyä. Luonnollisesti HPK oli myös loistava joukkue, joka pystyi suorittamaan hyvällä tasolla. Mielestäni pystyimme sarjan aikana kohtuullisesti haastamaan Kerhoa. Toki tappio on pettymys, mutta olen silti ylpeä siitä, kuinka kehityimme kauden edetessä. Kun Jukka tuli joukkueeseen, saimme useita voittoja ja siitä täytyy olla ylpeä.

  Ottelun parhaat pelaajat

  Jatke Oy palkitsi ottelun parhaina pelaajina HPK:n Keao Burdinen ja LiigaPlokin Serena Warnerin.

  Ottelun parhaat pistenaiset

  HPK: Burdine 14/+10, Stalzer 12/+8, Korhonen 11/+8
  LiigaPloki: Warner 6/+3, Tooker 6/+3, Zonjic 5/+3

  Linkit

  Tilastot: HPK - LiigaPloki, 3. puolivälierä 20.3.2016
  HPK-TV: Lehdistötilaisuus HPK - LiigaPloki, 3. puolivälierä 20.3.2016

  Tagit: otteluraportit  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä