• HPK kohtaa lauantaina LiigaPlokin Hämeenlinnassa ja matkaa sunnuntaina Tampereelle Meston vieraaksi. Tuplapeliviikonlopun kuusi jaossa olevaa sarjapistettä ovat mahdollisuus vahvistaa asemia runkosarjassa.

  LiigaPloki saapuu lauantaina Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi. Sarjassa peränpitäjäksi valunut LiigaPloki siirtyi hämeenlinnalaisillekin tutun valmentajan hoteisiin joulukuussa, kun Jukka Koskinen otti valmennusvastuun heikon alkukauden pelanneessa Pihtiputaan joukkueessa. Rutinoitunut valmentaja ei vielä ole saanut joukkuetta positiiviseen lentoon, mutta yllätysvalmius on aina olemassa tiukassa Mestaruusliigassa.

  Tappioitta kotonaan pelannut HPK ei kuitenkaan ole vastustajana helpoimmasta päästä ja luotto Kerhon vahvuuksiin on kova. Pääsääntöisesti kovalla syötöllä ja vahvalla torjunta-puolustuspelillä kotonaan dominoinut HPK on syössyt vastustajan toisensa perään ahdinkoon kuluvan kauden aikana. Luottopelaajista hakkuri Piia Korhonen on kyennyt ratkomaan otteluita kovilla hyökkäystehoilla ja uusi vahvistus Keao Burdine on parantanut otteitaan ottelu ottelulta.

  Valmentaja Luca Chiappinilla onkin käsissään positiivinen pulma, sillä tämän kauden HPK on yksi ratkaisuvoimaltaan leveämmistä HPK joukkueista mitä Hämeenlinnassa on hetkeen nähty.

  Kuluvan viikonlopun aikana joukkue pelaa lisäksi sunnuntaina vierasottelun Tampereella Mestoa vastaan. Viktor Circenkon valmennuksessa Suomalaisvoimin pelaava Mesto on osoittanut kauden aikana venymiskykyään ja onnistunut napsimaan sarjapisteitä ennakkoon vahvemmilta joukkueilta. Silti toisiksi viimeisenä sarjassa sijoittunut Mesto lähtee haastajana lähes jokaiseen otteluun ja sunnuntaina Kerhon täytyy asennoitua otteluun jämerästi hoitaakseen kolme pistettä kotiin tuliaisiksi.

  Lauantaina Elenia-areenalla HPK lähtee jatkamaan kotivoittoputkeaan klo 18:00 alkavassa ottelussa ja sunnuntaina Tampereella pelataan klo 15:00.

  Tervetuloa Elenia-areenalle viihtymään lentopallon pariin!

  Ottelun linkit

  Livescore: HPK - LiigaPloki 23.1.2016
  Seuraa näitä pelaajia

  Tagit: otteluennakot  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä