• Hämeenlinnassa on kuluvan kauden aikana saatu nauttia poikkeuksellisen hyvästä lentopallosta ja viihdearvo on kasvanut kauden edetessä huipennukseensa. Ottelu ottelulta tiukemmin yhteen kasvanut joukkue on osoittanut venymiskykyään vaikeissa tilanteissa ja osoittanut erinomaista taisteluilmettä kauden ratkaisuhetkillä.

  Viime sunnuntain kolmannessa loppuottelussa HPK järjesti yllätyspommin, kun Salohallissa kuultu viimeinen pillin vihellys merkitsi Kerhon toista voittoa loppuottelusarjassa. Mestaruusliigaa lähivuosina suvereenisti hallinnut Salon LP Viesti on kevään ottelusarjassa uuden haasteen edessä, sillä joukkue ei ollut hävinnyt kotonaan pudotuspeleissä sitten vuoden 2008 välierien. Väliin mahtui peräti 38 kotivoittoa pudotuspeleissä, kunnes HPK viime sunnuntaina rikkoi pitkän voittosarjan upean pelin päätteeksi.

  Loppuottelusarja HPK:n ja LP Viestin välillä on ollut odotetun tasainen ja jo erävoiton ottaminen on vaatinut kummaltakin joukkueelta äärimmäistä tahtoa, taitoa ja hieman onneakin. 

  Tänään pelattavassa neljännessä finaalissa taistellaan hyvin todennäköisesti jälleen pallo kerrallaan erä- ja otteluvoitosta; eletään hetkessä ja nautitaan. Tänään Kerhon naisilla on hieno mahdollisuus päättää kuluva kausi kotonaan Elenia-areenalla kotiyleisönsä edessä mestareina. Tänään on mahdollisuus tehdä todellisia menestystekoja, yhdessä.

  Nähdään Elenia-areenalla klo 18:30!

  Linkit

  Livescore: HPK - LP Viesti 12.4.2016
  YLE-areena: HPK - LP Viesti 12.4.2016

  Tagit: otteluennakot  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä