• HPK otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan, kun se voitti Pihtiputaalaisen LiigaPlokin vahvalla esityksellä erälukemin 3-0 (25-15, 25-9 ja 25-17). 

  Kerho otti vierailijoiden aseet pois ja antoi vakuuttavan näytteen suoritustasostaan keskiviikon ottelussa. HPK onnistui rikkomaan LiigaPlokin vastaanoton syötöllä läpi ottelun ja vaikeuttamaan vierailijoiden hyökkäyspelin rakentamista. Tutuksi tavaramerkiksi muodostunut vahva torjunta-puolustuspelaaminen edesauttoi Kerhottarien iltapuhdetta ja hyökkäyspeli toimi ajoittain erittäin näyttävästi.

  Ottelusarjan toinen ottelu pelataan ensi lauantaina Pihtiputaalla ja kolmas heti perään sunnuntaina Hämeenlinnassa. HPK tarvitsee kolme voittoa edetäkseen välieriin. Ottelusarja jatkuu tarvittaessa tiistaina 22.3. Pihtiputaalla ja 24.3. Hämeenlinnassa.

  Ottelun yleisömäärä oli 319.

  Valmentajien ja avainpelaajien kommentit

  Luca Chiappini, HPK:

  - Peli oli meiltä varma suoritus. Pystyimme kontrolloimaan peliä sen jokaisella osa-alueella. Sekä vastaanoton että puolustuksen jälkeinen hyökkäyspeli toimi hyvin, joten olen tyytyväinen. Lauantaina ei varmastikaan tule helppoa peliä, mutta uskon että toteuttamalla omaa pelitapaamme saamme haluamamme tuloksen.

  Jukka Koskinen, LiigaPloki:

  - Oli vaikea peli ja se ei sinällään ollut yllätys. Oikeastaan ainoa missä pärjättiin oli kun pelattiin hyvästä vastaanotosta, mutta niitä ei kauheasti pelissä tullut. Huonon vastaanoton sekä puolustuksen jälkeen oltiin erittäin pehmeitä hyökkäyksissä ja tietysti HPK puolusti erittäin hyvin. Ei saatu syötöllä riittävästi vastaanottoa rikki, vaikka tarkoitus oli. Tänään harjoiteltiin ja yritetään laittaa lauantaina sekä sunnuntaina paremmin kampoihin.

  Michaela Madsen, HPK:

  - Meillä oli tosi hyvä fiilis ja päästiin pyörittämään peliä. Eilen oli hyvä lajitreeni ja se näkyi tänään pelissä. Koska meillä oli hyvä syöttö ja vastaanotto, niin eihän siinä muuta voinut tehdä kuin mättää palloa kenttään.

  Sini Koljonen, LiigaPloki:

  - HPK:lla oli tänään kova syöttö ja me ei vaan yksinkertaisesti saatu palloa passarille riittävän hyvin. Seutaavaan peliin täytyy parantaa vastaanottoa ja pelata rohkeammin. Ei hiiviskellä, vaan mennään täysillä.

  Ottelun parhaat pelaajat

  Ottelun parhaina pelaajina palittiin Parolan Panssariprikaatin toimesta HPK:n Michaela Madsen ja LiigaPlokin Serena Warner. 

  Linkit

  Ottelutilasto: HPK - LiigaPloki, 1. puolivälierä 16.3.2016

  Tagit: otteluraportit  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä