• HPK Naiset lentopallon tavoite on olla merkittävä kasvattajaseura sekä ponnahduslauta kohti kansainvälistä kenttää. Haluamme olla jatkossakin lentopallon huipulla ja taistella säännöllisesti mitaleista. Tämä on mahdollista ainoastaan yhdessä, urheiluseura on koko yhteisön yhteinen ponnistus.

  HPK kutsuu mukaansa uusia tekijöitä ja seuratoimijoita

  Myynti- ja markkinointitiimi

  Olet avoin, ulospäin suuntautunut, oma-aloitteinen. Sinulla on jo entuudestaan hyvät kontaktit paikalliseen liike-elämään tai olet muutoin hyvä verkostoitumaan.

  Meillä on valmiit tuotteet ja vahva brändi. 

  Saat myyntityöhösi koko seuraorganisaation tuen. Alueenasi voi olla pelkästään Hämeenlinna tai Kanta-Häme tai koko Suomi.

  Mediatiimi

  Sinulla on omaa näkemystä sekä palavaa intoa itsesi toteuttamiseen. Olet ottelutapahtumien valokuvaaja, karismaattinen tubettaja tai Photoshopin taitava somenatiivi. Kenties olet tekstiä suoltava uusi kolumnistimme tai mainosfilmiemme drone-kuvaaja.

  Mukanamme pääset urheilun kulisseihin. Olet aitiopaikalla ottelutapahtumissa ja hengität halutessasi joukkueen arkea harjoituksissa.

  Ottelutapahtumien vapaaehtoiset

  Lentopallon ottelutapahtumat ovat valtaisa vapaaehtoistyön taidonnäyte. Ensiapu, lipunmyynti, pallotytöt, järjestysmiehet, kentänlaitamainosten asentajat sekä purkajat yms jokaiselle löytyy jotakin.

  Lueteltuna ainoastaan muutama tehtävänimike, joita kaikkia yhdistää halu viihtyä yhdessä ja samalla tehdä jotain merkittävää koko yhteisön hyväksi.

  Tulemalla mukaan vapaaehtoisten joukkoon, voit itse valita työtehtäväsi. Lisätietoja Ville Kalliomäki 0400 184 084 / ville.kalliomaki@hpknaiset.fi

  Tagit: hpk  #menestystekoja  vapaaehtoistyö  markkinointi  rekry  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä