lentiskauppa.com

 • [Otteluennakko] HPK vs LiigaPloki ǀ 2.12.2016 klo 18.30 ǀ Elenia-areena

  Kahden välipäivän jälkeen on aika jälleen suunnata Elenia-areenalle lentopallon Mestaruusliigan merkeissä. Joulukuun avaukseen HPK:n vieraaksi saapuu vielä tällä kaudella kohtaamaton LiigaPloki Pihtiputaalta.

   

  HPK on saanut kirittyä ottelutahdissa sen verran, että se on noussut todellisessakin sarjatilanteessa liigan piikkipaikalle. Hämeenlinnalaiset eivät ole menettäneet vielä yhtään pistettä, eikä sellainen taatusti ole ajatuksena myöskään viikonlopun kahdessa kotipelissä. Kahden väliviikon aikana hieman kadonnut pelirytmi löytyi viimeistään tiistaina LP-Vampulaa vastaan, kun Kerho murjoi kauden kuudennen 3–0-voittonsa.

  HPK pelaa viikon viimeisen kotiottelunsa sunnuntaina Woman Volleyta vastaan. HPK:n päävalmentaja Luca Chiappini odottaa intensiivistä ”työviikonloppua”.

  – Meidän pitää kuluttaa paljon energiaa ja keskittyä. Täytyy työstää omaa peliämme, koska totta kai aina löytyy jotain parannettavaa, Chiappini arveli tiistain ottelun jälkeen.

   

  LiigaPloki on luonnollisesti selvä altavastaaja otteluun. Pihtiputaalaiset ovat sarjassa juuri Vampulan edellä seitsemäntenä vain yhdellä kolmen pisteen voitolla. Edellisen ottelunsa he pelasivat viime perjantaina, jolloin joukkue kärsi Suomen cupissa toisen 3–0-tappion LP Viestiä vastaan. Nyt Plokilla on edessään kahden ottelun vierasreissu etelään, sillä keskisuomalaiset jatkavat HPK-pelin jälkeen Huittisiin, missä he kohtaavat lauantaina Vampulan.

  Kotijoukkue HPK on saanut viime otteluissaan vastuuta hyvin koko joukkueelle, joten pelituntumaa löytyy millä ryhmityksellä tahansa pelatessa. Vain Michaela Madsen on tällä hetkellä poissa pelaavasta kokoonpanosta, mutta hänellekin on löytynyt paikkaaja Pihla Pelkiön hahmossa.

  Vieraat ovat enemmän tiettyjen pelaajien varassa. Heitä ei tule kuitenkaan ottaa kevyesti, sillä serbihakkuri Tamara Kmezic on ollut alkukaudella naisten Mestaruusliigan paras pelipaikallaan. Kmezic on syöttänyt eniten ässiä liigassa (22) ja on pistepörssissä WoVon Kristiine Miilenin jälkeen toisena (153 pistettä 8 ottelussa).

   

  Viime otteluissa HPK:n avainpelaajaksi niin vastaanotossa kuin hyökkäysten päättämisessä noussut Allison Mayfield uskoo joukkueen jatkavan aiempien pelien linjoilla.

  – Tietysti lähdemme voittamaan ja otamme kolme pistettä, mutta pitää ottaa erä kerrallaan ja piste kerrallaan. Pelataan omaa lentopalloamme, kuten olemme tehneet koko kauden, niin hyvä tulee, Mayfield toteaa.

  – Suoraan sanottuna en tiedä paljoakaan LiigaPlokista, koska emme ole pelanneet heitä vastaan vielä. Heillä on hyviä pelaajia, mutta odotan, että selvitämme heidän pelitapansa ja saamme tehtyä parhaamme heitä vastaan.

  Ottelu HPK–LiigaPloki alkaa Elenia-areenalla perjantaina tutusti kello 18.30. Tule seuraamaan menestystekoja ja kannustamaan HPK voittoon!

  Tagit: mestaruusliiga  otteluennakot  hpk  LiigaPloki  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä