• Hämeenlinnan Lentopallokerho ei onnistunut ottamaan kolmatta peräkkäistä voittoaan Mestaruusliigassa. Kotijoukkue OrPo oli lauantaina vieraitaan erin 3-1 (25-22, 21-25, 25-15, 25-20) parempi ja nappasi kaikki kolme sarjapistettä.

  Lentiskerhon parhaana palkittu libero Julia Porsanger harmitteli tappiota.

  - Emme saaneet tänään parasta mahdollista peliämme esiin verrattuna esimerkiksi siihen, miten pelasimme Pihtipudasta vastaan. En tiedä mistä se johtui, olimmeko väsyneitä vai emmekö vain onnistuneet, Porsanger sanoi.

  Samaan hengenvetoon Porsanger kehui ansaitusti myös vastustajaa. OrPo pelasi kotiyleisönsä edessä erinomaisesti.

  - OrPoa täytyy kehua. Se pelasi erinomaisen pelin ja puolusti lähes kaiken, mitä löimme kenttään, Porsanger muistutti.

  Porsanger ja OrPon libero Sanna Häkkinen olivat kumpikin omiensa parhaimmistoa.

  - Oli kiva, että lyöntejä tuli paljon. Se nostattaa aina pelihenkeä.

  Hämeenlinnalaisista eniten pisteitä tekivät Roosa Heikkiniemi (15/+4) ja Emmi Riikilä (15/+1), mutta kentän kovimmista tehoista vastasi mainion ottelun pelannut kotijoukkueen kapteeni Saara Holm (25/+17).

  Hämeenlinnalaisten kausi jatkuu jo tiistaina, kun se saa Elenia-areenassa CEV Cupin ottelussa vastaansa tshekkiläisen Brnon. Brno voitti reilu viikko sitten pelatun kotiottelunsa 3-2 eli tiistaina nähtäneen tiukka taistelu jatkopaikasta.

  - Menemme otteluun pelkästään positiivisin mielin. Viime ottelu oli tiukka ja odotamme hyvää peliä myös nyt. Lähdemme tietysti hakemaan voittoa, sillä haluamme jatkoon. Tämä peli pitää nyt vain unohtaa ja jatkaa eteenpäin, Porsanger sanoi.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä