• Hämeenlinnan Lentopallokerhon pelaajat kävivät ulkoiluttamassa Esperi Hoivakoti Teerimäen asukkaita ja kävelyretkellä saivat kuulla arvokasta muistitietoa. Raikas ja kaunis syyssää suorastaan hiveli kulkijoita. 

    Jokin aika sitten Esperi oli myrskyn silmässä mutta nyt asiat alkavat jälleen olla paremmalla tolalla. Myös Lentiskerhoa on vaikeudet ravistelleet ja kannattajakunta on esittänyt osin aiheellisiakin kysymyksiä. Mutta ei hätää. Kevääseen sekä huipennukseen on vielä pitkä aika ja tilanteet toivottavasti muuttuvat parempaan suuntaan. Aina on syytä myös pohtia mitkä asiat ovat niitä tärkeimpiä. 

    Hoivakoti Esperissä oli iloinen meininki ja ikäihmiset innoissaan kun saivat kuuluisia taluttajia. Tuppisuita ei löytynyt myöskään nuorekkaasta henkilökunnasta. Työpaikan ilmapiiri henki hyväntuulisuutta. 

    Kuvasato kertoo paljon hienosta Ikä- ja lentisihmisten kohtaamisesta. Lentopallokatsomoiden lähes ykkösfani Lyyli pääsi Victorian ja Oluoman väliin ja urheilumies Taisto vei Fabion katsomaan viihtyisää asuntoaan. Reinolla riitti myös kerrottavaa pitkästä ja monipuolisesta urheilu-urastaan. 

    Esperi Hoivakodin asukkaiden ulkoiluttaminen oli erittäin hieno kokemus Lentiskerholaisille. Ulkoiluttamista voi suositella kaikille muillekin. Siitä saa hyvän mielen ja ikäihmisen onnelliseksi.

      Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä