lentiskauppa.com

 • Hämeenlinnan Lentopallokerhon nuorin pelaaja 17-vuotias passari Jenna Ylivainio kuuluu joukkueensa kokeneimpaan kaartiin. Uusi kausi tulee olemaan jo kolmas Lentiskerhossa.

  Kaveri houkutteli Jennan lentisharjoituksiin 8-vuotiaana ja rakkaus lajiin syttyi välittömästi. Pituudeltaan 182-senttinen lahjakas passari on Hämeenlinnan omia kasvatteja ja kokemuksia muista joukkueista on tullut ainoastaan U17-tyttöjen maajoukkueessa.

  Kakkospassarina Jenna joutui ensimmäisen kerran tositoimiin liigassa jo 15-vuotiaana ja vastassa silloin oli Rovaniemi. Maailman luokan tähdet Ylivainio kohtasi kentällä ensimmäisen kerran kun Mestarien liigan peleissä hänet komennettiin yllättäen passarin tehtäviin pariinkin otteeseen vaihtopelaajana.

  Jennan tärkeimpänä tavoitteena on murtautua joukkueensa ykköspassariksi jo ehkä seuraavalla kaudella. Muutkin tavoitteet ovat kovat – haaveena on paikka aikuisten maajoukkueessa ja ammattilaisura ulkomailla.

  - Olen valmis kovaan ja määrätoiseen harjoitteluun ja Matteo Pentassuglia on jo tähän mennessä ohjannut minua paljon ja uskon, että voin oppia häneltä vielä lisää.
  - Olen myös kiitollinen passareiden Choe Collinsin ja Katja Kylmäahon neuvoista joita olen saanut kahden edellisen kauden aikana.
  - Viime kauden päätyttyä olen harjoitellut monipuolisesti ja tällä hetkellä pelaan biitsiä ahkerasti. Lisäksi Sami Stenius on ohjannut harjoitteluani muutamaan otteeseen.
  - Lentiskerho hoitaa asiansa tyylikkäästi eikä minulla minkäänlaista valittamisen aihetta seuraa kohtaan.
  - Olen lisäksi äärimmäisen kiitollinen omille vanhemmilleni jotka tukevat ja kulkevat rinnallani harrastuksessani, hehkuttaa Jenna Ylivainio.

   

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä