•    Lentiskerhon ei tarvinnut näyttää parasta osaamistaan kun se jyräsi puolivauhdilla voiton Nurmon Jymystä puhtaasti 3-0 (25-19, 25-12, 25-16). Ottelussa ei suuria hienouksia viljelty.

Ainoastaan ottelun alussa nähtiin muutama pitempi palloralli. Kaksi näyttävää torjuntaa Nurmon Sara Niemeltä ja yksi Riikka Valkoselta. Sen jälkeen Kerho meni menojaan ja Jymy hieman pyristeli aika ajoin mutta vailla mahdollisuuksia.

Julia Miniuk pelasi nyt ensimmäisen ottelun loukkaantumisensa jälkeen. Miniuk on ollut toipilaana viiden ottelun ajan ja nyt paluu kentälle sujui tyydyttävästi. Perjantai-illan ottelussa Matteo Pentassuglia peluutti lähes kaikkia pelaajia.

Lentiskerho Matteo Pentassuglia;

“Teimme tänään todella hyvää työtä. Meidän peli käynnistyi hieman hitaasti mutta sitten pelasimme todella hyvin.

Ensimmäisen erän toisen puoliskon sekä toisen ja kolmannen erän pelasimme loistavasti, kaikki kentällä olleet tekivät tosi hyvää työtä. Olen erittäin tyytyväinen.

Nyt meillä on vielä yksi ottelu tähän kauteen. Teemme parhaamme, että voitamme sen pelin – ja valmistaudumme siihen niin hyvin kuin mahdollista. Olemme valmiina. Jatkamme tästä eteenpäin”.

JymyVolley Kari Raatikainen;

“Alussa lähdettiin pelaamaan aika rennosti ja oltiin ihan ”rinnalla” koko ensimmäisen erän. Oikeastaan sitten jäi siihen yhteen rotaatiopaikkaan - ja vastustajan passarin syöttöön - Hämeenlinna pääsi karkuun. Ja sen jälkeen tuntui, että me ei päästy vasta kuin kolmannessa erässä seuraavan kerran peliin mukaan.  Toinen erä oli aivan surkea.

Kolmas erä oli sitten meidän pelaamista, ei mitään loistokasta, paikkoja olisi vielä ollut peliä jatkaakin. Sitten Madsen meni syöttämään ja hänen aloituksia ei saatu oikein nousemaan ja siihen hyökkäyksemme tyssäsi”.

Lentiskerho Emmi Riikilä:

“Pelimme parani paljon verrattuna siihen Puijo-peliin. Me olimme kaikki aika hyvällä fiiliksellä ja se näkyi pelaamisessa.

Samoin oma peli – meni ihan jees”.

JymyVolley Sara Niemi;

“Ei tällaiseen peliin voi tuloksellisesti olla millään tavalla tyytyväinen. Ensimmäisessä erässä oltiin puoleen väliin hyvin mukana ja sitten tapahtui jotain. Kolmanteen erään saatiin kasattua hyvin, alku oli hyvä mutta lopussa ei vaan riittänyt meidän pelin taso”.

PROlibero Doehrmann Kerho

Pistekisa:

1.Riikilä Kerho

2.Madsen Kerho

3.Di Maulo Kerho

Otteluisäntä Lammin Metallikaluste Oy, toimitusjohtaja Jaakko Niskanen luovutti Palkinnot Nurmon Sara Niemelle ja Kerhon Erica Di Maulolle.