• Hämeenlinnan Lentopallokerho luottaa vankkumattomaan kokemukseen ja nuoruuden intoon. Kaksi passarisopimusta on syntynyt, kun Katja Kylmäaho tekee paluun ja Jenna Ylivainio on nostettu omista junioreista virallisesti liigajoukkueeseen. Vuonna 2003 syntynyt superlupaus Ylivainio oli jo viime pelikaudella mukana muutamassa pelissä ja sai arvokasta kokemusta huippulentopallosta muun muassa Mestarien liigassa.

  Katja Kylmäaho on voittanut Hämeenlinnassa jo kaikenvärisiä mitaleita ja oli silloin joukkueensa kantava voima. Katja on nimetty jälleen naisten maajoukkueeseen ja kesä menee tiiviisti harjoitusleirillä ja Kultaisen liigan ja EM-otteluissa.

  Katja siirtyi Hämeenlinnasta kaksi vuotta sitten ensin pelaamaan Saksaan ja viime kausi meni Sveitsissä. 
  Nyt paluu takaisin Hämeenlinnaan on erittäin upea juttu. Hämeenlinnan Lentopallokerho on loistava organisaatio ja on hieno palata tuttuun ympäristöön.

  - Olen kuullut paljon hyvää päävalmentaja Matteo Pentassugliasta ja valmentaja Sami Stenius on vanhastaan tuttu. Tietojeni mukaan joukkueeseen tulee useita nuoria kotimaisia pelaajia ja ehkä minun kokemuksille tulee käyttöä, lupaa Katja Kylmäaho.

  Lisää uutisia saattaa olla lähiaikoina tiedossa. Ole tarkkana! 

  Kausikorttivarauksia voi vielä tehdä vapaasti. Uudistuva joukkue tulee olemaan mielenkiintoinen

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä