lentiskauppa.com

 • Lentopallon Mestaruusliigaa voi tällä kaudella seurata laajemmin kuin koskaan ennen. Nelosen Ruutu+-palvelu näyttää yli 150 naisten ja miesten liigaottelua.

  Liigaseurojen kannattajilla on nyt mahdollisuus lunastaa Ruutu+ edullisesti koko kaudeksi. Mestaruusliiga tarjoaa liigakausarikampanjassaan Ruudun puolen vuoden tilauksen hintaan 49,75.

  Kuuden kuukauden jälkeen tilaus jatkuu kuukausihintaan 9,95 euroa. Tilauksen voi irtisanoa jo etukauden aikana, jolloin käyttöoikeus päättyy kuuden kuukauden umpeutuessa.

  Ruutu+:n saa alennettuun hintaan seurakohtaisella kampanjakoodilla, joita on tarjolla tuhannelle ensimmäiselle. Edun arvo on 16 prosenttia. Jokaisella kooditilauksella tuet HPK:ta kahdeksalla eurolla.

  HPK:n kampanjakoodi on HAMEENLINNA17. Koodin voi lunastaa uuden tilauksen yhteydessä osoitteessa www.ruutu.fi/mestaruusliiga.

  Mestaruusliigan lisäksi näet Ruutu+:ssa kauden aikana muun muassa koripallon NBA:ta ja jalkapallon Eurooppa-liigaa. Jääkiekon SM-liigapaketin saa ostettua erikseen.

  Tagit: mestaruusliiga  ruutu+  kampanja  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä