• Perjantai-iltana Lammilla Puijo Wolleyn viiden erän ottelussa voittanut Lentopallokerho jatkaa Mestaruusliigan runkosarjaansa heti sunnuntaina, kun se matkustaa Pihtiputaalle LiigaPlokin vieraaksi.

  LiigaPloki on aloittanut kautensa mainiosti ja Lentiskerhon libero Julia Porsanger odotteleekin sunnuntain ottelusta tiukkaa.

  - LiigaPloki on voittanut kaikki ottelunsa. Meille on tulossa vastaan hyvä ja aggressiivinen joukkue, Porsanger tietää.

  Sunnuntain vastustajan riveissä pelaa myös kaksi viime kauden kerholaista, hakkurin paikalla palloja tappava Yasmine Madsen ja kesken viime kauden Hämeenlinnaan palannut yleispelaaja Salla Karhu.

  - On tosi kiva kohdata heidät. Vanhoja pelikavereita vastaan on ihan parasta pelata. Heidän pelistään tietää vähän mitä odottaa.

  Pihtiputaan hieno kotisali ei ole vastustajalle kaikkein helpoin paikka pelata.

  - Kontrasti vieraiden ja kotijoukkueen välillä on vahva, kun yleisö on hyvin mukana. Sali on hyvä paikka pelata, Porsanger sanoo.

  Kerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia yhtyy Porsangerin kehuihin.

  - LiigaPloki on pelannut ja harjoitellut pitkään yhdessä. Se on hyvä joukkue ja meidän pitää pelata maksimitasollamme ja yritämme tietysti saada myös Pihtiputaalta hyvän tuloksen, italialainen kertoo.

  Pentassuglia odottaa sunnuntain ottelusta mielenkiintoista.

  - Nurmoa ja OrPoa vastaan osoitimme, ettemme luovuta milloinkaan. LiigaPloki on myös sellainen joukkue, joka ei luovuta, vaan se pystyy voittamaan otteluita 24-20-tappiotilanteesta. Uskon, että sunnuntain ottelu on kunnon taistelu ja taistelua odotan näkeväni myös joukkueeltani, Pentassuglia päättää.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä