•   Hämeenlinnan Lentopallokerho siirtyi ainakin hetkeksi Lentisliigan piikkipaikalle kun se tyrmäsi kotisalissaan Pihtiputaan LiigaPlokin 3-0 (25-17, 25-17 ja 25-14). Lentiskerhon peli pysyi kasassa koko ottelun ajan ja heikkoja hetkiä ei tullut. LiigaPloki taisteli ajoittain ihan urhoollisesti mutta Lentiskerho ei notkahtanut missään vaiheessa. 

    Ottelun kulku 

    Lentiskerho lähti hurjalla latauksella ensimmäiseen erään ja otti pelin ohjat käsiinsä heti ensimmäistä palloista lähtien. LiigaPloki ei pelannut huonosti mutta muutamat välähdykset eivät riittäneet tasoittamaan ottelun kulkua. Ensimmäinen erä Lentiskerholle selvin numeroin 25-17. 

    LiigaPlokin parhaat hetket olivat toisen erän alussa ja se eteni johdossa aina tilanteeseen 5-8 saakka. Sen jälkeen alkoi jälleen Lentiskerhon näytös. Lentiskerhon hyvin pelannut passari Erica Di Maulo jakoi namupassejaan niin keskelle kuin laitoihinkin ja pallontappajat latoivat pisteitä sydämensä kyllyydestä. Erä jälleen Lentiskerholle numeroin 25-17. 

    Lentiskerho jatkoi iloista ja uhrautuvaa peliä kolmannessakin erässä ja LiigaPlokin pelaajien ilmeet muuttuivat entistä synkemmiksi. Kerhon pelissä oli röyhkeyttä ja itseluottamus kohdallaan. Kolmas erä murskanumeroin Lentiskerholle 25-14 ja ottelu ohi ennätysajassa. 

    Lentiskerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia: 

    “ Mielestäni tässä pelissä näytimme miten isoja me todella olemme. 

  Kun pelaat ottelun, jossa et anna vastustajalle mitään mahdollisuuksia, niin useasti käy siten, että parempi joukkue ainakin vähän pehmentää. Näin emme tehneet vaan fokus säilyi läpi ottelun. 

  Tänään näytimme, että haluamme saada jokaisen pisteen ja niin hyvin kuin vain voimme. 

  Tähän peliin pelaajat satsasivat todella paljon energiaa: jokainen vaihe, jokainen reaktio, jokainen saatu piste. Tässä näkyi tasonnousu, se miten hyvä itseluottamus meillä on. Näkyi se mitä nyt juuri olemme. Tämä taso meidän täytyy pitää”. 

    LiigaPlokin päävalmentaja Mikko Pesonen: 

    “Tänään kyyti oli kylmää ja olimme kuin peura ajovaloissa koko pelin ajan. 

  Vastustaja vei peliä koko ajan, ei meillä ollut mitään jakoa lähteä haastamaan. 

  Toisessa erässä meni äkkiälaskien 15 pinnaa, jotka annettiin joko pehmeillä suorituksilla tai omilla virheillä. Ei sillä pärjää. 

  En lähde nostamaan tai moittimaan ketään pelaajistamme. Kaadutaan tai pärjätään joukkueena”. 

    Julia Miniuk, Lentiskerho 

    “ Peli oli aika hyvä. Edellisen pelin jälkeen odotus oli, että pelaamme omalla tasollamme. Eli paransimme ja pelasimme hienolla asenteella. Teimme hyvää työtä. 

  Nyt valmistaudumme pelaamaan tärkeitä pelejä: Pölkky ja Kangasala. Saa nähdä miten käy”. 

     Lauren Matias, LiigaPloki: 

    “ Lentiskerho oli hyvä joukkue, ja tiesimme kyllä mitä meillä oli vastassa 

  Tänään ei varmastikaan ollut meidän paras suorituksemme, mutta huomenna meillä on vuorossa todella tärkeä peli (Finnish Cup) – eli nyt meidän pitää vaan nollata tämä ja valmistautua tuleva otteluun”. 

    Pistekilpailu: 

  3. Miniuk Kerho 

  2. Madsen Kerho 

  1. Riikilä Kerho 

  PROlibero Brianna Doehrmann

  Goodwill tilit Oy:n Lasse Lehtohalme palkitsi ottelun parhaina Lentiskerhon Julia Miniukin ja LiigaPlokin Lauren Matiaksen. 

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä