•    Kerho kävi ryöstöretkellä ja saalisti vieraspeleissä niin LiigaPlokin kuin Pölkky Kuusamonkin päänahat. Lauantaina Lentiskerho nujersi Pihtiputaalla LiigaPlokin erin 3-1 (25-19, 24-26, 25-18 ja 25-22). Sunnuntai-iltana Lentiskerho suorastaan murskasi Pölkky Kuusamon 3-0 (25-23, 25-14 ja 25-22).

Pihtiputaan ottelu oli Kerhon hanskassa lähes koko ajan vaikka toisen erän loppuvaiheissa ote hieman lipsui. Parasta ottelussa oli se kun pisteitä tehtailivat Di Maulon hyvistä passeista aika tasaisesti kaikki pelaajat. Madsen oli jälleen hyvässä vireessä ja teki Kerhon parhaat pisteet 15/+8, Leonenko 14/+2, Riikilä 13/+9, Kerhon parhaana palkittu Miniuk 12/+11 joista 5 pistettä torjunnalla, Öhmanin pisteet 9/+6. Passari Di Maulon pisteet jälleen huippuluokkaa 7/+4.

Ottelun jälkeen Lentiskerhon päävalmentaja Pentassuglia oli tyytyväinen omiensa suorituksiin

- Ottelu ei ollut helppo peli. Ennen peliä varoitin joukkuetta Pihtiputaan äänekkäästä kotiyleisöstä. Ensimmäinen erän voitimme helposti. Tiesin, että LiigaPloki tulee toiseen erään taistelemiellellä mukaan. Tämä oli hyvä voitto meille.

Kerhon parhaana palkittu Julia Miniuk kehui omaa joukkuettaan:
     - Pelasimme hyvän pelin tänään. Voitto LiigaPlokista oli tärkeä asia huomista Kuusamo-ottelua varten. Joukkueemme ilmapiirissä on mukava pelata.

PÖLKYSTÄ EI OLLUT KUNNON VASTUSTA KERHOLLE

Sarjakakkonen Pölkky Kuusamo oli helppo suupala lujatahtoiselle Lentiskerholle ja hämeenlinnalaiset pääsivät kotimatkalle puhtaalla 3-0 voitolla.

Ottelun ensimmäisessä erässä Pölkky laittoi vielä hanttiin ihan mukavasti mutta Lentiskerhon vahvuus verkolla tylsytti kotijoukkueen selvään tappioon toisessa erässä. Kolmas erä kulki Kerhon tahdissa alusta loppuun saakka ja kolme pistettä matkasi Hämeenlinnaan.

Kerhon parhaana palkittiin joukkueen kapteeni Yasmine Madsen teholukemin 16/+11, Leonenko teki pisteet 12/+3 ja Riikilä 9/+4. Aloitussyöttöjen erikoisnainen Tuuli Tuominen kävi vaihdosta tehtailemassa neljä ässää.

Lentiskerhon peli on kehittynyt jatkuvasti ja menee eteenpäin peli peliltä.

Kerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia oli tyytyväinen myös Kuusamon pikapeliin:

- Olen erittäin tyytyväinen peliin ja etenkin siihen, että saimme Kuusamosta 3-0 voiton. Onnistuimme tänään taktisesti hyvin torjumaan ja peittämään Pölkyn hyökkääjiä. Olimme hyökkäyksessä ja torjunnassa tänään parempia, syöttö-vastaanottopelissä oli tasaisempaa ja Pölkky ehkä hieman edellä. Taktisesti pelasimme Jessica Kososen tehoja alas kun hän oli aikaisemmissa peleissä hyökännyt 60 % tehokkuudella.