• Aliisa Kähkölä siirtyy Hämeenlinnan Lentopallokerhoon kolmen Pihtiputaalla pelaamansa kauden jälkeen. 22-vuotias rovaniemeläinen aloitti Mestaruusliiga-uransa kasvattajaseurassaan Woman Volley Rovaniemessä (nyk. Arctic Volley), jossa kokemusta karttui niin ikään kolmen Mestaruusliiga-kauden verran. 

  Posiitivisesta peli-ilmeestään ja energiastaan tunnettu 180 senttisellä keskipelaajalla on uuteen kauteen lähdettäessä kasassa 166 Mestaruusliigan ottelua. Noissa otteluissa hänelle on kirjattu yhteensä 725 pistettä, joista 167 torjunnoilla, 132 ässäsyötöillä ja 418 hyökkäyspistettä. Ensimmäisen liigapeli tuli vyölle 29.9.2018 WoVon riveissä OrPoa vastaan, 15 päivää vaille 17-vuotiaana.

  — Pelaajana mie oon sitkeä taistelija ja pirskahteleva joukkuepelaaja. Yleensä joukkueessa saankin hengenluoja roolin. Pidän joukkuehenkeä keskeisenä menestystekijänä ja haluan aina olla omalta osaltani vahvistamassa sitä. Joukkueessa ollessani olen valmis tekemään kaikkeni menestyksen ja joukkueen hyväksi.

  — Vahvuuksina näen nopeat hyökkäykset, pelinlukutaidon ja syötön. Haluan edelleen kehittyä teknisesti ja taktisesti. 

  Lentiskerhon pääkäskijä Andrea Carasi hehkuttaa tuoretta vahvistustaan:

  — Aliisa on loistava pelaaja. Muistan hänet, kun otteluista LiigaPlokia vastaan. Hän on ahkera keskitorjuja, joka tuo myös meidän hyökkäämiseen paljon hyviä vaihtoehtoja. Uskon, että voimme edelleen kehittää hänen tekemistään ja hän on myös valmis tekemään työtä sen eteen. 

  Kähkölä on kiitollinen saamastaan mahdollisuudesta edustaa Hämeenlinnan Lentopallokerhoa ja toivoo, että joukkue saa fanit hyvin taakseen.

  — Iso kiitos seuralle ja valmentajalle mahdollisuudesta olla osa tulevan kauden joukkuetta ja edustaa kestomenestysseura Lentiskerhoa. Valmistaudun innokkaasti tulevaan kauteen ja haluan jo tavata tulevan joukkueeni. Olen erittäin motivoitunut ottamaan seuraavat stepit lentopalloilijana ja urheilijana. 

  — Uskon vahvasti joukkueemme voimaan ja odotan innolla kovia harjoituksia ja yhteistä matkaamme kohti menestystä. Toivottavasti nähdään kauden avauspelissä ja laitetaan areena Loimuamaan!

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä