• Hämeenlinnan Lentopallokerho saa kovan vahvistuksen vastaanotto- ja puolustuspeliin, kun useamman vuoden Mestaruusliigan liberoeliittiin kuulunut Netta Laaksonen siirtyy Salosta Hämeenlinnaan.

  Netta Laaksonen sijoittui päättyneellä kaudella PRO Libero -kilpailussa toiseksi. Kausilla 2022–2023 ja 2021–2022 hän oli kilpailun ykkönen, ja 2020–2021 sijoitus oli kolmas. 

  Maskun Katajan kasvatti Laaksonen, pelasi ensimmäisen Mestaruusliigaottelunsa Hämeenlinnassa 17.1.2018; HPK—LP Viesti. Hän on ehtinyt pelaamaan Mestaruusliigaa nuoresta iästään (23) huolimatta jo 157 runkosarja- ja 38 pudotuspeliottelun verran. Maaotteluitakin 173 senttiselle liberolle on kertynyt jo 32. Netta on mukana myös Hopeiseen liigaan 2024 kuuluvassa maajoukkueryhmässä.

  Hämeenlinnasta ja maisemanvaihdoksesta Netta uskoo saavansa uralleen uutta vauhtia.

  — Odotan innolla tulevaa kautta ja kehittymistä joukkueena sekä tietenkin myös yksilötasolla. Monen Salossa vietetyn vuoden jälkeen koen, että maisemanvaihdos tuo mukanaan uudenlaisia haasteita ja kehitysaskelia uralleni. Valmentaja on minulle entuudestaan tuttu, joten uskon että yhteistyömme sujuu hyvin ja pystyn saamaan uudenlaisia juttuja pelaamiseeni.

  — Pelaajana olen päättäväinen sekä toivon tuovani takakenttäpelaamiseemme rauhallisuutta ja periksiantamattomuutta. Koen, että kehitettävää on vielä paljon teknisesti kaikilla osa-alueilla, mutta etenkin toivon saavani varmuutta puolustuspelaamiseeni. Odotan innolla joukkueen tapaamista sekä yhdessä kehittymistä pelien ja treenien merkeissä.

  Lentiskerhon valmentaja Andrea Carasi on innoissaan uudesta liberostaan:

  — Tämä upea pelaaja ei paljoa esittelyjä kaipaa. Hän on Suomen paras libero ja hän voi antaa meille paljon. Netta on takakentän päällikkö, hän on johtaja. Hän kuuluu maajoukkueen vakiokasvoihin ja pääsin työskentelemään hänen kanssaan viime kesänä, on ilo, että hän halusi ottaa uuden haasteen vastaan pitkän LP Viestissä vietetyn ajan jälkeen.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä