• Pölkky Kuusamolla ei kovin kauan nokka tuhissut, kun joukkue haki keskiviikkona pisteet Hämeenlinnan Loimua-areenasta. Kotijoukkue Lentopallokerho haastoi vieraitaan kunnolla vain ensimmäisessä erässä, jota se johti 10–6. Sen jälkeen Pölkky meni kuitenkin menojaan, vei loppuerän nimiinsä 19­­–6 ja lopulta koko ottelun erin 3–0.

  Hämeenlinnan Lentopallokerho–Pölkky Kuusamo 0–3 (15–25, 17–25, 15–25).

  Vierasjoukkue onnistui Hämeenlinnassa tasaisesti, sillä sekä Julie Lengweiler, Linda Andersson että Adeja Lambert ylsivät 14 pisteeseen. Hämeenlinnalaisten tehokkain Vera Klimovich jäi Tuuli Tuomisen kanssa seitsemään pisteeseen.

  Kotijoukkue esitteli keskiviikkona myös uuden pelaajan naisten Mestaruusliigaan, kun sekä isäntä että äitinsä puolelta toisen polven liigapelaaja Kerttu Kilpinen teki ensiesiintymisensä 15 vuoden ja kuukauden ikäisenä. Yhden pisteenkin tehneestä Kilpisestä tuli samalla kaikkien aikojen viimeisimpänä syntynyt (24.10.2006) Mestaruusliiga-pelaaja.

  Giovanni Torcio, Hämeenlinnan Lentopallo:

  - Emme pelanneet lainkaan tasollamme. Johdimme neljällä pisteellä avauserää, mutta yhden allon häviäminen teki joukkueesta pelokkaan. Kukaan meistä ei onnistunut työssään tänään hyvin, en minä, muu valmennusjohto tai pelaajat.

  Vera Klimovich, Hämeenlinnan Lentopallokerho:

  - Kuusamo on hyvä joukkue ja onnittelut heille, mutta emme pelanneet lainkaan omaa peliämme. Pystymme haastamaan vastustajan varmasti paremmin, voimme pelata energisemmin ja aggressiivisemmin. Yritämme löytää taas tasomme ja pelata paremmin.

  Sotiris Gkotsis, Pölkky Kuusamo:

  - Onnittelut pelaajilleni mainiosta pelistä. Pelasimme taktisesti mainiosti niin syötössä, torjunnassa kuin muillakin osa-alueilla. Olimme keskittyneitä alusta loppuun, emmekä antaneet Hämeenlinnalle mahdollisuutta haastaa meitä oikein missään vaiheessa. Pelasimme hyvän ottelun pelin kaikilla osa-alueilla.

  Julie Lengweiler, Pölkky Kuusamo:

  - Näytimme tänään kentällä hyvin sen, mitä olemme viime viikkoina harjoitelleet. Olemme olleet mukavuusalueemme ulkopuolella ja tehneet töitä niiden asioiden kanssa, jotka eivät ole vielä valmiita. Keskipelimme oli tänään aivan mahtavaa, ja sen vuoksi laitoihin tuli paljon tilaa.

  Hämeenlinnan Lentopallokerho: Klimovich /7+4, Tuominen 7/0, Hyttinen 6/2

  Pölkky Kuusamo: Andersson 14/+11, Lengweiler 14/+9, Lambert 14/+9

  Ässäsyötöt 7–4, syöttövirheet 5–7, torjunnat 4–12, hyökkäys% 28–53, vastaanotto% 55–53

  Otteluisäntä Noheva Group

  PROLibero: Milka Koskenkorva Pölkky Kuusamo

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä