• Lentopallokerho on tehnyt sopimuksen ulottuvan ja lyöntivoimaisen latvialaisen hakkurin Megija Dambrehten kanssa. Kerhoon 187 senttinen Latvian maajoukkuehakkuri saapuu Kuopion Puijo Wolleystä.

  Nuori riikalainen on tottunut menestymään lentopallossa — toissa kaudella hänen joukkueensa Rīgas Volejbola Skola/LU voitti Latvian mestaruuden ja cupin, joukkue oli myös Baltian Cupissa kolmas. Viime kaudella menestystä tuli Suomen Mestaruusliigassa Puijo Wolleyn riveissä, kun Puijo ylsi Mestaruusliigassa pronssille ja voitti Suomen Cupin.

  — Olen iloinen voidessani kertoa, että edustan Hämeenlinnaa ensi kaudella! On suuri kunnia saada pukea päälleen Hämeenlinnan värit ja olla osa tätä upean seuran historiaa. Tulevaan kauteen lähden täynnä jännitystä ja päättäväisyyttä. En malta odottaa, että pääsen kentälle, sillä olen valmiina antamaan kaikkeni.

  — Edessämme tulee olemaan ikimuistoinen kausi, täynnä kovaa työtä, omistautumista ja paljon voittoja. Tehdään tästä kaudesta unohtumaton!

  Hämeenlinnan Lentopallokerhon päävalmentaja Andrea Carasi uskoo Dambrehten tuovan joukkueeseen oikeanlaista kulttuuria, esimerkkiä ja ennen kaikkea hyökkäystehoja.

  — Megija oli niin epäonninen viime kaudella, koska hän joutui olemaan loukkaantumisen vuoksi sivussa pitkään. Mielestäni hän on hyvä pelaaja. Myös hyvä ystäväni ja Puijon päävalmentaja Pekka (Seppänen)puhui hänestä paljon hyvää. Kun Megija ja Puijo päättivät olla jatkamatta yhdessä, päätimme pyytää hänet mukaan ja hän halusi ottaa haasteen vastaan. Hänen mukanaan meille tulee lisää maajoukkuekokemusta ja ammattimaista ajattelua. Olen iloinen voidessani työskennellä hänen kanssaan.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä