• Hämeenlinnan Lentopallokerho pääsee viime viikon kahden vierasottelun jälkeen jälleen pelaamaan kotisaliinsa, ja vastustajakin on aivan sarjan huipulta. Lentopallokerho kohtaa nimittäin torstaina Loimua-areenassa kello 18.30 alkavassa ottelussa LP Kangasalan.

  LP Kangasala aloitti kauden kotitappiolla Pölkky Kuusamolla, mutta otti heti seuraavassa ottelussa avausvoittonsa kaatamalla huippuottelussa LP Viestin 3–1. Näiden kahden ottelun jälkeen Arttu Keräsen joukot urakoivat kolmessa ottelussa täydet viisi erää, mutta myös poistuneet kentältä sekä JymyVolleyta, LiigaPlokia että Puijo Wolleyta vastaan tarjolla olleen toisen pisteen kera. Hämeenlinnaan LP Kangasala tulee jo viikon toiseen otteluunsa, sillä joukkue kaatoi keskiviikkona kotonaan Helsinki Volleyn 3–0.

  Lentopallokerholle torstain ottelu on taas hyvä testi siitä, miten peli on mennyt harjoituksissa eteenpäin. Se on myös ensimmäinen viikon sisään pelattavasta kahdesta kotiottelusta, jossa vastaan tulee sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluva joukkue. Ensi viikon keskiviikkona Hämeenlinnaan saapuu nimittäin LP Viesti.

  Lentopallokerho aloitti kauden kahdella voitolla, mutta ei saanut ensimmäisistä vieraspeleistään erääkään. Kotikentällään Matteo Pentassuglian joukot ovat olleet vielä voittamattomia. Torstain ottelua italialainen odottaa mielenkiinnolla.

  – Hieno ottelu, jota todella odotan. Okei, emme ole aloittaneet kautta niin hyvin, mutta myös Kangasalla on ollut vähän vaikeuksia. Pääasia ei ole se, mitä on tapahtunut aikaisemmin kaudella, vaan se mitä tapahtuu nyt. Meillä on ollut heitä vastaan kovia taisteluita.

  Kangasalla on myös hämeenlinnalaisille paljon tuttuja pelaajia.

  – On Ronja (Heikkiniemi), Katja (Kylmäaho), Emmi (Riikilä) ja Roosa (Heikkiniemi), pelaajia jotka ovat pelanneet Hämeenlinnassa. Se tuo peliin myös taktisen puolen. He miettivät, mitä me teemme ja me, mitä he tekevät. Molemmissa joukkueissa on myös paljon maajoukkuepelaajia, joten peliä voi tosiaan odottaa innolla, Pentassuglia sanoo.

  Lentopallokerho on viime aikoina kierrättänyt kokoonpanoaan ja onkin mielenkiintoista nähdä, mihin kuusikkoon joukkueen valmennus tällä kertaa päätyy. Se nähdään torstaina 21.10. Loimua-areenassa kello 18.30, kun ottelu Hämeenlinnan Lentopallokerho–LP Kangasala alkaa. Ottelu nähdään myös Ruutu+-palvelussa.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä