• Lentopallokerho jatkaa Giovanni Torchion hyvässä komennossa sopimuksen mukaisesti vielä kauden 2023–2024. Sopimus sisältää option myös kaudesta 2024–2025.

  Kun Torchio otti vastuun Kerhon valmennuksesta Matteo Pentassuglian jättäessään tehtävänsä lokakuussa 2021, oli seurassa kova luotto herran osaamiseen. Vaikean alkukauden jälkeen joukkue nousi lopulta pronssille häviten välierissä mestaruuden voittaneelle Kuusamon Pölkylle.

  Vaikeuksia oli myös viime kaudella etenkin syksyllä ja Lentiskerhon sijoitus oli pahimmillaan sarjan tyvipäässä. Luotto joukkueessa ja seurassa oli kaiken myllerryksen keskellä kuitenkin siihen, että peli tulee loksahtamaan kodilleen ja tuomaan totuttua tulosta. Niin kävikin, Lentiskerho voitti Suomen Cupin ja sijoittui lopulta Mestaruusliigassakin hopealle. Luotto italialaisen pizzaiolon osaamiseen on edellen kova.

  — Ensiksi haluan kiittää kaikkia Lentopallokerhon kannattajia kuluneesta kaudesta ja muistuttaa, että olemme ainoa joukkue, joka pääsi molempiin finaaleihin. Teimme joukkueena kovasti töitä joka päivä ja teemme sitä edelleen uuden joukkueen kanssa. Mitä tavoitteisiin tulee, haluamme edelleen olla Mestaruusliigan kärkinelikossa. Tulemme tekemään parhaamme tämän tavoitteen saavuttamiseksi, lupailee Giovanni.

  — Luotamme, että kannattajamme auttavat meitä ja tulevat Loimualle nauttimaan peleistä joukkueen kanssa.

  — Työskentelen valmennustiimimme kanssa tehdäkseni pelaajistamme entistä parempia kehittäen heitä heidän vahvuuksissaan ja henkilökohtaisissa kehityskohteissaan intohimolla, energialla ja positiivisella asenteella. Meille on tulossa taas hyvä joukkue, josta tulee vielä erinomainen kokonaisuus, kun pääsemme yhdessä töihin.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä