•   Hämeenlinnan Lentopallokerholla on nyt 10 perättäistä voittoa kun se voitti kotisalissaan hännille juuttuneen LP Vampulan 3-0 (25-20, 25-16 ja 25-19). 

   Lentiskerholla on tällä hetkellä toimiva konsepti joka tuottaa voittoja vaikka peli välillä ontuisikin. Virheiden jälkeen seuraa aina ryhdistäytyminen. Otteissa löytyy edelleenkin parantamisen varaa nyt kun runkosarja on puolessa välissä. 

    LP Vampula pelaa ajoittain oikein hyvää lentopalloa mutta usko näyttää loppuvan kun se häviää pitkät pallorallit. Jos Vampula saa lisää itseluottamusta niin joukkue voi pistää ahtaalle myös kärkijoukkueita. 

    Ottelussa Lentiskerho määräsi tahdin kaikissa erissä alusta alkaen. LP Vampula käytti ottelussa runsaasti vaihtoja mutta nekään eivät auttaneet joukkuetta parempaan tulokseen. Kerho pystyi vastaavasti peluuttamaan lähes kaikkia pelaajia kun se oli reilussa johdossa. 

    LP Vampula Dobreskov: 

    - Peli oli kova. Meillä on nyt tavoitteet entistä selvempiä. Meidän on siis aloitettava siitä, että voitamme ne pelit, joissa meillä on enemmän mahdollisuuksia.  

    - Meillä on myös tiukka aikataulu, emme ehdi kerätä itseluottamusta. Se on iso ongelma.   Mielestäni seuraavassa pelissä WoWoa vastaan meillä on hyvät mahdollisuudet saada itseluottamuksemme takaisin. 

    - Joukkuepeli/tiimityö kehittyy koko ajan. Vakka tuloksissa ei suoraan näkyisikään, niin minä näen selvää kehittymistä joka päivä, vähitellen, jokaisen pelaajan kohdalla. Ei voi odottaa sensaatioita – kukaan ei ole taikuri. Mutta askel askeleelta me kehitymme. 

    Lentiskerho Penatassuglia: 

    - Päällimmäisenä mielessä: olemme voittaneet 10 peliä putkeen. Se on todella kivaa. 

    - Ja hienoa jo sekin takia, että olemme tehneet kovasti töitä heti kauden alusta lähtien. Me ansaitsemme tällaisia tuloksia. 

     - Myös se näkyy hyvin, että tällaisissa matseissa emme ainoastaan johda, vaan kontrolloimme peliä: emme luovuta, lannistu tai muutu pehmeiksi.   Pelaamme omalla tasollamme ja pidämme laadun korkealla. 

     - Oli myös hienoa nähdä, että pelaajat jotka tulivat penkiltä mukaan peliin suoriutuivat hyvin. Kuten Bettina joka ei ole pelannut niin paljon alkukaudesta. Hän oli kentällä näissä kahdessa viimeisessä pelissä ja pelasi hyvin. Olen tosi tyytyväinen 

     - Meidän täytyy vaan harjoitella kovasti niin kyllä tuloksiakin syntyy. Harjoittelua ja kaikki menee niin kuin nyt. 

    LP Vampula Riikonen: 

    - Kyllä meidän peli menee koko ajan eteenpäin ja pikku hiljaa hyvää tulee. Kerholla on sairaan hyvä torjunta joka koitui meidän kohtaloksi ja ei kun saatu tapettua palloja. Kerho hyökkäsi tosi rohkeasti ja meidän olisi pitänyt puolustaa paremmin. 

    Lentiskerho Di Maulo: 

    - Peli oli hieno. Halusimme pelata omalla tasollamme. Mielestäni meillä oli hetkiä jolloin peli ei sujunut, mutta yleisesti ottaen teimme hyvää työtä. 

    - Hyökkäyspeli sujui hyvin, syötöt samoin. Olen tosi iloinen.              

    - Joukkuepeli sujuu hyvin. Meidän pelaajien kemiat toimivat yhteen koko ajan paremmin ja saamme lisää itseluottamusta pelaamisesta. Nautimme pelistä! 

    Pistekisa: 

  3 Madsen Kerho 

  2 Di Maulo Kerho 

  1 Riikonen Vampula 

    PROlibero: Doehrmann Kerho 

  Ottelussa palkittiin Vampulan Riikonen sekä Lentiskerhon Di Maulo ja palkinnot luovutti aliuejohtaja Juha Heinonen Rakennustoimisto Taitoneliö. 

    BOLT, TULOSTA TEKEMÄSSÄ 

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä