•   Hämeenlinnan Lentopallokerho otti yhdeksännen peräkkäisen voiton naistenliigassa. Nyt Kerhon kovuuden sai kokea nurmolainen JymyVolley, numerot 3-0 (25-16, 25-13 ja 25-23).

Ottelussa Kerholla oli jopa varaa löysäillä mutta kun tehoja tarvittiin niin esiin nousi hakkuri Yasmine Madsen ja pallo sai kovaa kyytiä. Kerho lähti otteluun hieman erilaisella kokoonpanolla kun mihin viime peleissä totuttu. Netta Hyttinen ja Bettina Yli-Sissala olivat aloituskokoonpanossa. Lisäksi reilusti peliaikaa saivat myös Jenna Ylivainio ja Tuuli Tuominen.

Jymyvolley pelasi ajoittain hyvää puolustuspeliä ja rohkeutta riitti myös hyökkäysosastolla. Puhtaasti kotimaisella rintamalla liikkeellä oleva JymyVolley on hyvässä kehitysvaiheessa oleva joukkue ja voi vielä yllättää monta vastustajaansa.

Raatikainen JymyVolley:

- Me jäätiin kyllä lähtökuoppiin.  Ensimmäisen erän alussa oltiin kyllä vielä mukana kymmeneen pisteeseen saakka mutta sitten Kerho meni menojaan. Viimeisessä erässä Kerho antoi meille siimaa mutta silloinkin kotijoukkueen vahvuus tuli esille.

Penassuglia Lentiskerho:

- On hienoa voittaa selvästi kahdessa ensimmäisessä erässä. Sitten teimme liikaa virheitä kolmannessa erässä mutta silloinkaan ei ollut mitään hätää. Olen tosi tyytyväinen joukkueen peliin ja siihen, että sain antaa peliaikaa myös sellaisille pelaajille jotka ovat vähemmän osallistuneet pelaamiseen.

Valkonen JymyVolley:

- Harmittaa tietysti tappio. Kolmas erä oli hyvä mutta kaikkia eriä ei  pystytty pelaamaan samalla tavalla. Jos kaikki erät olisimme pelanneet samalla tavalla kuin kolmannen niin ehkä joku erä olisi meille kääntynyt.