•   Hämeenlinnan Lentopallokerho kaatoi puhtaan pelin joukkueen LP Kangasalan ankaran taistelun jälkeen 3-2 (19-25, 19-25, 25-13, 25-22, 15-11).

LP Kangasala pelasi hurmiossa kaksi ensimmäistä erää ja vaikka Lentiskerho hyökkäsi hyvin niin rajutkaan iskut eivät uponneet kun vieraiden puolustaja oli aina oikealla paikalla.

Matteo Pentassuglia vaihtoi Erica Di Maulon passariksi ja peli sai ihan uuden sykkeen. Lentiskerhon taisteli jokaisesta pallosta esimerkillisesti ja oli kolmannessa erässä jopa murskaavan ylivoimainen.

Neljäs erä oli jälleen tasainen mutta sitä hallitsi hienokseltaan kotijoukkue ja vei erävoiton. Viides erä alkoi kotijoukkueelta hyvin mutta Kangasala ei luovuttanut ja oli jo pari pinnaa johdossa erän puolessa välissä. Kerho oli lopussa rohkeampi hyökkäyksissä ja voitti viidennen ja koko ottelun erin 3-2.

Lentiskerhon valmentaja Mateo Pentassuglia;

- Tärkeintä on kuitenkin, että kuka tahansa sitten olikin tänään katsomassa ottelua, näki että kolmannesta erästä eteenpäin pelaajat vain todellakin halusivat näyttää. Ja heillä oli paljon näytettävää, jokainen alkoi antaa kaikkensa. Ja onhan se niinkin, että emme voi hypätä heti suorituksissa vitosesta kymppiin. Oli ihan normaalia että ensimmäisessä kahdessa erässä mentiin ylös ja alas, mutta kolmannesta eteenpäin, joukkue vain keskittyi tekemään oman parhaansa. Emme välittäneet kuka on vastassa, vaan annettiin mennä. Ja tehtiin parasta mitä voidaan. Oli todella hienoa nähdä tiimin työ tänään.

LP Kangasalan valmentaja Arttu Keränen;

- Raskas reissu alla pohjoisessa lauantai ja sunnuntai kaksi kovaa peliä siellä. Tänään saatettiin pelata kaksi ensimmäistä erää jopa kauden parasta peliä mutta vastusta muutti peliään erilaiseksi ja paransi. Näytti siltä, että meiltä energia loppu kesken kotijoukkueella riitti bensaa tänään heille ansaittu voitto.

- Lentiskerhosta palkittiin iloinen työmyyrä Emmi Riikilä joka paukutti palloa sydämensä kyllyydestä ja nosteli hyvin puolustuspalloja

- Aluksi oltiin hitaasti lämpeneviä. Aloitettiin kuitenkin hyvin erät mutta loppuerissä ei päästy nousemaan voittoon. Tauon jälkeen oltiin tosi kovia ja taisteltiin hyvin. Voitto maistui makealta.

LP Kangasalan joukkueesta palkittiin parhaat pisteet tehnyt Jody Larson;

- Ensimmäiset 2 erää aloitimme todella vahvasti – varmaan vahvimmin kuin olemme pelanneet koko tänä kautena - mutta sitten 3 erässä HML todella tuli esiin ja  he taistelivat hyvin. Se oli kaikenkaikkiaan kova ottelu ja voimme oppia tästä paljon.