• Hämeenlinnan Lentopallokerhon peli alkaa olla uomissaan. Kotijoukkueelle ei sattunut pahoja notkahduksia, kun Pihtiputaan LiigaPloki joutui kotimatkalle raskas 3-0 (25-22, 25-15, 25-16) tappio niskassaan. 

  Lentiskerho oli kaikilla pelin osaamisalueella vastustajaansa parempi. Ainoastaan ensimmäisessä erässä Liigaploki pisti hanttiin tosissaan. Liikaplokin peli oli aika aneemisen näköistä. Lentiskerho taasen tykitti ja nautti pelistä vastustajaansa paremmin.

  Lentiskerhon valmentaja Matteo Pentassuglia:

  - Ottelun tulokseen olen erittäin tyytyväinen, mutta alku ei ollut hyvä. Pelasimme vastustajan mukaan ja palloa ei tapettu silloin se olisi pitänyt tehdä. Olisi pitänyt pelata rohkeammin. Mara Green onnistui tänään hyvin. Minä tunnen pelaajani hyvin ja Green oli niitä, jonka halusin joukkueeseemme. Maran peli ei yllättänyt tänään ja Mara on menossa peli peliltä eteenpäin.

  Lentiskerhon Mara Green:

  - Aluksi pelattiin vain sillä teholla, että peli voitetaan. Sitten kuitenkin parannettiin peliä osaamisemme tasollemme ja kaksi viimeistä erää voitimme selvästi. Mestarien liigan peli opetti joukkuettamme paljon ja pelimme taso alkaa pysyä koossa paremmin. Tänään omaan peliin olen tyytyväinen. Viimeisen kuukauden aikana pelini on ailahdellut mutta nyt alkaa kaikki sujua. 

  Liigaplokin Vanessa Loukonen:

  - Pelistä ei ole oikein paljon kommentoitavaa. Me emme pelanneet joukkueelle vaan yksilöinä ja se ei tuonut tulosta. Vaihtojen jälkeen joukkuepelimme parani mutta sekään ei auttanut. En ole tyytyväinen omaan peliin vaikka sain parhaan pelaajan palkinnon.

  Liigaplokin valmentaja Jukka Koskinen ei myöskään ilmeisesti ollut tyytyväinen joukkueensa peliin, kun häipyi salista heti ottelun päätyttyä, näin kommentit jäivät saamatta. 

  Raadin mielestä Lentiskerhon Julia Porsanger ottelun paras libero.

  Parhaina pelaajina palkittiin:
  Liigaploki Venessa Loukonen.
  Lentiskerho Mara Green.

  Parhaat pisteet
  Lentiskerho: Suvi Kokkonen 18/+8, Mara Green 15/+13, Kayla Principato10/+4.
  Liigaploki: Venessa Loukonen 8/+7, Emilia Kääntä 6/+2, Jeane Horton 5/-1.

  Yleisöä 450.

  Tagit: mestaruusliiga  liigaploki  lentiskerho  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä