• Lentiskerho voitti harjoitusottelussa LP Vampulan 4-0. Lentiskerho oli täydessä kokoonpanossa ensimmäistä kertaa kun pitkään odotetut yhdysvaltalaiset yleispelaaja Alyse Wallace ja libero Brianna Doehrmann pääsivät näyttämään taitojaan. Kovapomppuinen Wallace osallistui vain lämmittelyyn mutta Doehrmann pelasi koko ottelun ja hurmasi myös samalla vähälukuisen yleisön.

Kerho lähti otteluun kokoonpanolla Jenna Ylivainio, Emmi Riikilä, Bettina Yli-Sissala, Daniel Öhman, Netta Hyttinen, Yasmine Madsen ja libero Brianna Doerhmann.

Ylivainio aloitti mainiosti ja hänen passeistaan etenkin Riikilä, Madsen ja Öhman paukuttivat lyöntejään Vampulan kenttään voimalla. Myös muut pelasivat vähillä virheillä joten ensimmäinen erä kotijoukkueella 25-14.

Toiseen erään Lentiskerho lähti avauskokoonpanolla ja aloitti tahmeasti. Varsin nopeasti Kerhon helpot virheet vähenivät ja erän loppu oli jälleen kotijoukkueen ylivoimaa joten päätösnumerot olivat selvät 25-14.

Kolmanteen erään Kerho teki kaksi vaihtoa. Passariksi tuli Erica Di Maulo ja Hyttisen tilalle Tuuli Tuominen. Passarin vaihdos näkyi selvästi ja Vampula saattoi haaveilla jopa erävoitosta mutta erävoitto kolmannessakin 25-21.

Neljännen erän Kerho pelasi samalla kokoonpanolla kuin kolmannenkin. Vampulan usko oli jo horjahtanut ja neljännessä erässä kotijoukkue oli täysin ylivoimainen ja voitto numeroin 25-11.

Seuraavaksi Lentiskerho lähtee Saloon torstaina 17.9. testaamaan LP Viestin syyskunnon.