• Hämeenlinnan Lentopallokerho vaihtaa Mestaruusliigan keskiviikkona hetkeksi Suomen cupiin, kun se matkustaa Huittisiin puolivälieräotteluun LP-Vampulan vieraaksi. Ottelun voittaja kohtaa cupin välierässä LiigaPlokin, joka kaatoi puolivälierässään tiistaina Vilppulan Tähden 3-0.

  LP-Vampula on aloittanut Mestaruusliigan mukavasti ja majailee sarjataulukossa 13 pisteellään viidentenä. Huittislaiset ovat yhden pisteen Lentiskerhon edellä, mutta LP-Vampula on myös pelannut yhden ottelun enemmän. Viimeisimmässä ottelussaan joukkue voitti JymyVolleyn 3-1. Ottelu pelattiin maanantaina Huittisissa.

  Loukkaantumisista kärsinyt Lentiskerho on puolestaan hävinnyt kaksi edellistä otteluaan LiigaPlokille ja LP Viestille.

  Joukkueet kohtasivat Suomen cupin puolivälierässä myös viime vuonna. Silloin Lentiskerho oli Iittala-hallissa pelatussa ottelussa parempi erin 3-1.

  Lentiskerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia keskittyy keskiviikkona oman joukkueensa tekemiseen.

  - Emme ole kohdanneet LP-Vampulaa tällä kaudella vielä liigassa, mutta pelasimme heitä vastaan kaksi harjoitusottelua. Meidän on tänään tärkeää keskittyä omaan esitykseemme. Haluan, että jokainen tekee kentällä parhaansa ja meidän keskittyä enemmän siihen kuin vastustajan peliin, Pentassuglia sanoo.

  Suomen cup on Pentassuglialle yhtä tärkeä kilpailu kuin mikä tahansa muukin.

  - Yritän tehdä parhaani jokaisessa ottelussa, jonka pelaamme. Yritämme saada hyvän tuloksen joka ottelussa, eikä sillä vaikutusta, mikä kilpailu on kyseessä.

  Italialainen on jo ehtinyt kokea Suomen cupissa sekä mestaruuden apuvalmentajana että hopean päävalmentajana.

  - Paras cup-muistoni voi olla voitto kahden vuoden takaa tai viime vuoden voitto semifinaalissa Saloa vastaan. Minulla on Suomen cupista paljon hyviä muistoja. Silti se on vain yksi kilpailu muiden joukossa. Yritämme tehdä parhaamme, kuten Mestaruusliigassa ja Euroopan cupissakin.

  Tagit: suomen cup  lp-vampula  lentiskerho  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä