lentiskauppa.com

 • Hämeenlinnan Lentopallokerho pelaa Mestaruusliigan runkosarjan viimeisen kotiottelunsa lauantaina, kun joukkue saa vieraita Seinäjoelta. Messukäytössä olevan Loimua-areenan sijaan ottelu pelataan Parolan Juteinikeskuksessa Hattulassa. Ottelu alkaa lauantaina 12. maaliskuuta kello 16.

  Tällä kaudella vahvassa vireessä ollut hämeenlinnalaisten keskipelaaja Vera Klimovich muistuttaa ottelun tärkeydestä.

  - Se on meille tärkeä ottelu, sillä meidän pitää ottaa kolme pistettä. Haluamme pysyä neljännellä sijalla. Nurmo on hyvä joukkue, joka tulee varmasti taistelemaan meitä vastaan. Meidän pitää keskittyä omaan peliimme ja näyttää kaikille, mihin tällä hetkellä pystymme. Mielestäni meillä on itseluottamus parantunut ja olemme kasvaneet joukkueena, Klimovich sanoi.

  Lauantain ottelun panos kasvoi suuremmaksi torstai-iltana, kun LP Viesti kaatoi Oriveden Ponnistuksen kotisalissaan erin 3-0. OrPon tappio tarkoitti sitä, että Lentiskerho varmistaa kolmen pisteen voitollaan neljännen sijan jo ennen maanantaina päätöskierroksen vierasottelua Orivettä vastaan.

  - Mitä korkeammalla olemme, sitä parempi meille. Neljäs sija toisi kotiavauksen saliin, jossa harjoittelemme joka päivä ja kotiyleisö on tukemassa meitä. Se auttaa meitä.

  Klimovich ei usko, että ottelun pelaaminen Parolassa vähentäisi lauantain ottelun hämeenlinnalaisten kotietua. Juteinikeskuksen sali on joukkueelle tuttu.

  - Se on vähän pienempi sali, mutta harjoittelemme siellä perjantaina ja lauantaina, joten meillä on aikaa sopeutua uuteen saliin, keskipelaaja vakuutti.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä