• Hämeenlinnan Junnulentis saa valmennukseensa tuoreita italialaisoppeja. Nuori Fabio Collina on tullut täydentämään jo ennestään hyvää nuorten valmennusta. Fabio tulee vastaaman nuorimpien tyttöjen valmennuksesta. Tärkeätä on, että oikeat liikeradat opitaan jo heti lentisuran alussa.

  Samalla naisten liigajoukkue sai uuden lenkin valmennukseen Matteo Pentassuglian ja Sami Steniuksen rinnalle. Lisäksi Fabio Collina ottaa vastuun joukkueen tilastoinnista Matteon ohjauksessa.

  Fabio Collina aloittaa syksyllä myöskin valmennusvierailut Hämeenlinnan kouluissa. Parhaillaan Fabio osallistuu yhdessä Matteon ja muiden valmentajien kanssa lentopallokoulujen valmennukseen. 

  Italiassa lentisvalmennuksen peruskoulutuksen saanut Fabio Collina on ollut tyytyväinen uuteen valintaansa ja on aloittanut innostuneena työnsä Hämeenlinnassa.
  - Haluan kasvaa hyväksi valmennuksen ammattilaiseksi. Nuorten valmentaminen on sopivan kehittävää minulle mutta pääsen myös kokemaan liigajoukkueen valmentamisen hienoudet.

  Hämeenlinnan Lentopallokerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia uskoo uuteen mieheen valmennusrenkaassa.
  - Tapasin Fabio Collinan keväällä ja kun hän sanoi haluavansa kehittyä hyväksi valmentajaksi niin nopeasti pääsimme sopimukseen ja nyt hän on täällä.

  Matteo on itse aloittanut nuorten valmennuksen jo hyvin nuorena ja tietää, että sitä tietä etenemällä voi päästä, vaikka kuinka pitkälle. Hämeenlinnan Junnulentis vetää parhaillaan kolmen viikon aikana kolmen eri ikäisen ryhmän lentopallokoulua. Matteo Pentassuglia vastaa esimerkillisellä tavalla koulujen valmentajien ja valmennettavien ohjauksesta.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä