• Hämeenlinnan Lentiskerho pelasi ajoittain loistavaa lentopalloa, mutta syyllistyi ajoittain helppoihin virheisiin, hävitessään tappiottomasti sarjan aloittaneelle LP Kangasalalle. Tulos 2-3 (25-16, 16-25, 25-13, 23-25 ja 9-15) kertoo tästä karua kieltään.

  Pelikausi on vielä alussa ja joukkueen hitsaantuminen yhtenäiseksi on meneillään. Loukkaantumiset ovat häirinneet kuusikkopeliä ja selittävät osaltaan virheiden syntymistä.

  Tappiosta huolimatta ottelun pelaajia voi kehua. Suvi Kokkonen oli jälleen ottelun tehopakkaus 24 / +16. Parastaan Suvi ei ole vielä esittänyt ja menee eteenpäin askel kerrallaan. Eteenpäin menee myöskin libero Julia Porsanger 64 % (36 %) ottelu ottelulta. Vasta 16-vuotias Laura Laukkanen ei kalpene huippukeskareiden joukossa. Kovuus löytyy kokemuksen kautta ja hyvältä näyttää. Järkipelaaja Ronja Heikkiniemi 15 / +7 pelaa aina varmasti ja on myös vielä kehityskaarensa alkuvaiheessa. Emmi Riikilä on lujaiskuinen ja peliasenteeltaan esimerkillinen yksilö.

  Ulkomaalaiset ovat myös pääsemässä loistokuntoon. Kayla Principato pelasi torstai-iltana parhaan ottelunsa raitapaidoissa 18 / +11. Väkevä vasuri on parhaimmillaan vaikeasti torjuttavissa. Kateryna Kalchenko 12 / +7 (4 torjuntaa) pelasi ensimmäisen täyden ottelun ja on vasta pääsemässä omalle tasolleen. Hyvältä näyttää ja pelaajalta voidaan odottaa vielä paljon. Passari Pauline Martin on ehkä Mestaruusliigan tehokkain muiden ruokkija. Pelissä jälleen passarille epätyypilliset lukemat 8 / +7. Mitä saakaan aikaan jatkossa illan pelissä penkillä istunut Mara Green.  Aikaisemmissa peleissä Mara on jo osoittanut lupaavia otteita. Green oli nyt sivussa pienten vaivojen takia.

  Mestaruusliigan nuorimmasta päävalmentajasta Matteo Pentassugliasta on kypsymässä todellinen superlahjakkuus. Pelin johtaminen on rauhallista ja esimerkillistä. Mies vetää harjoituksia suurella innolla ja käyttää aikaansa uusien ideoiden tuomiseksi peliin. Ei siis mitään suurempaa huolta huomisesta.

  Tagit: #tunnustaraitaa  mestaruusliiga  hämeenlinna  kangasala  
    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä