• Hämeenlinnan Lentopallokerho jatkoi hyviä otteitaan Mestaruusliigassa ja otti Loimua-areenan kauden viimeisessä runkosarjaottelussa voiton sarjan kolmannesta sijasta taistelevasta LP-Vampulasta. Kerhon voittolukemat olivat selvät 3-0 (25-16, 25-19, 25-21).

  Ottelun voittajasta ei ollut sunnuntaina epäselvää missään vaiheessa. Lentiskerho otti kolmannen peräkkäisen voittonsa Suvi Kokkosen ja Mikayla Shieldsin hyökkäyspelin johdattamana. Kokkonen teki kolmeen erään 15 (+12) ja Shields 14 (+9) pistettä. Lentiskerho onnistui myös kokonaisuudessaan tasaisen hyvin, sillä kärkikaksikon takana keskipelaajat Karoliina Friberg (9/+7) ja Victoria Tosi (9/+4) ja toinen yleispelaaja Ivana Jeremic ylsivät kaikki yhdeksään pisteeseen.

  Kerhon parhaana palkittu Kokkonen oli joukkueen esitykseen todella tyytyväinen.

  - Peli oli meiltä vahva. Meillä toimi tänään kaikki, mutta vastustaja käytti välillä hyvin torjuntaamme hyväksi. Siinä tuli annettua heille pisteitä, mutta sanoisin silti, että peli oli meiltä vahva ja selkeä, Kokkonen kiitteli.

  Lentiskerholla on runkosarjaa jäljellä vielä yksi ottelu. Se matkustaa ensi sunnuntaina Nurmoon Jymyn vieraaksi. Hämeenlinnalaisille ottelulla ei ole enää sarjasijoituksen kannalta merkitystä, sillä sunnuntaina varmistui lopullisesti, että Lentiskerho on runkosarjassa kuudes. Kerhon pudotuspelivastustaja selviää vasta viimeisellä viikolla. Kolmanneksi sijoittuu joko LiigaPloki, LP Viesti tai LP-Vampula.

  - Ihan sama, kuka sieltä vastaan tulee. Kaikki pelit on kuitenkin voitettava. Mutta katsotaan miten käy, Kokkonen mietti.

  Myös Lentiskerhon päävalmentaja Matteo Pentassuglia oli omiensa esitykseen enemmän kuin tyytyväinen.

  - Peli oli mieltä todella hyvä. Pelasimme fiksusti ja joukkueena. Juuri se tekee minut iloiseksi, että pelaavat työskentelevät joukkueena ja vetävät köyttä samaan suuntaan, Pentassuglia sanoi.

  Italialaisen mukaan Lentiskerholta on odotettavissa vielä paljon parempaa, kun kauden tärkeimmät pelit alkavat.

  - Ykkösestä kymppiin pelaamme tällä hetkellä seitsemän tai kahdeksan tasolla. Sanon näin sen vuoksi, että tiedän, kuinka paljon potentiaalia joukkueessamme on. Uskon, että pääsemme vielä lähelle kymppiä, hän arveli.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä