• Hämeenlinnan Lentopallokerho sai keskiviikkona Seinäjoelta mukaansa kaksi pistettä, kun joukkue oli Nurmo-hallissa JymyVolleyta parempi viiteen erään venyneessä ottelussa. Hämeenlinnalaisten voittolukemat olivat lopulta 3–2 (25–20, 21–25, 25–15, 23–25, 15–5).

  Vierasjoukkue oli avauserässä niskan päällä lähes koko ajan, vaikka JymyVolley nousikin kertaalleen reilusta tappioasemasta tasoihin. Lopulta Lentopallokerho oli kuitenkin loppuhetkillä terävä ja vei erän viiden pisteen erolla nimiinsä.

  Toinen erä oli puolestaan alusta asti kotijoukkueen. Se repäisi tarvittavan eron heti erän alussa ja piti hämeenlinnalaiset takanaan loppuun asti.

  Pitkän tauon jälkeen oli taas Lentopallokerhon vuoro viedä. Kerho kaasutti erän loppua kohden selvään erävoittoon ja otti ensimmäisen tarjolla olleen pisteen itselleen.

  Neljännessä erässä JymyVolley näytti, että se ei päästä otteluvoittoa Hämeeseen helpolla. Sen terävä ote piti erän loppuun asti, ja kotijoukkue pääsi juhlimaan toista erävoittoaan ja samalla myös yhtä pistettä ottelusta.

  Viides erä oli aaltoilevassa ottelussa jälleen Lentopallokerhon. Vierasjoukkue karkasi reiluun eroon heti erän ensimmäisissä palloissa ja otti lopulta toisen sarjapisteen reilulla erolla kotijoukkueeseen.

  – Saimme kaksi pistettä, jotka ovat tietysti tärkeät, mutta en ole täysin tyytyväinen otteluun. Siinä paljon asioita, joita olisimme voineet tehdä paljon paremmin, mutta emme niissä onnistuneet. Joissain kohdin ottelua keskittymisemme katosi. Ottelussa oli paljon hetkiä, jolloin pystyimme pysäyttämään vastustajan hyökkäykset, mutta emme olleet omissa hyökkäyksissämme tappajia, kotijoukkueen päävalmentaja Matteo Pentassuglia mietti.

  Italialainen ei ollut tyytyväinen joukkueensa syöttöpeliin kaikkina ottelun hetkinä.

  – Se oli välillä todella helppo, ja muutenkin ottelussa paljon asioita, joihin emme voi olla tyytyväisiä. Totta kai tämä oli ensimmäinen voittomme vierasottelussa, ja siitä voimme ottaa mukaan jotain positiivista. Meillä on kuitenkin yhä paljon töitä tehtävänä.

  Hämeenlinnalaisten pistetilaston ykköset olivat jälleen Madsenin siskokset. Hakkuri Yasmine Madsen teki 20/+13 ja keskipelaaja Michaela Madsen 16/+11 pistettä. Jelena Oluic teki 13/+4 pistettä, ja toisessa erässä mukaan tullut Netta Hyttinen 11/+6 pistettä.

  Vierasjoukkue oli tilastoissa emäntiään niukasti edellä torjuntapelissä ja hyökkäystehoissa, mutta vastaanotossa JymyVolley oli edellä (55–39). JymyVolleyn peliä leimasivat useat syöttövirheet, ja kotijoukkue tarjoilikin niillä Lentopallokerholle 21 pistettä eli lähes yhdem erän.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä