•    Lentiskerho oli äärettömän lähellä selvää voittoa ensimmäisessä välieräottelussa LP Viestiä vastaan. Tikkari vietiin kuitenkin suusta ja Viesti voitti 3-2.

Kerho hallitsi ensimmäistä erää mielin määrin mutta toisessa erässä tapahtui romahdus. Viesti johti jo 20-13. Sitten Kerholta unelmapeliä ja tilanne Kerholle 20-22. Tuliko liiallinen hyvän olon tunne kun Viesti teki viisi seuraavaa pinnaa ja voitti toisen erän 25-22 ja erät tasan 1-1.

Kolmas erä oli tasaista taistelua alusta loppuun saakka mutta Kerho korjasi potin jatkopistein 25-27 ja johti 1-2. Myös neljäs erä oli tasainen ja erävoitto Viestille jatkopistein 26-24 erät tasan 2-2. Neljännessä erässä Kerholla oli mahdollisuus voittoon mutta lopullinen isku puuttui. Viidennessä erässä Viesti oli vahva ja ansaitsi voittonsa.

JÄRISITTÄVÄN HYVÄ LENTISVIIHDE KUITENKIN JATKUU

Taistelu jokaisesta pikkupisteestäkin jatkuu Hämeenlinnassa 18.3. kun jaossa on naisten mestaruusliigan finaalikortti Loimua Areenalla kello 18.30.

Tosin, tuon kortin voi napata vain LP Viesti mutta Lentiskerho pistänee hanttiin raivoisasti. Kummakaan joukkueen ylpeys ei anna periksi tappiolle, eikä näin ollen halua tyytyä mestaruutta vähempään ja tekee kaikkensa, että on mukana finaaleissa.

Jos Lentiskerho voittaa ottelun niin lopullinen ratkaisu tapahtuu Salossa lauantaina 20.3. kello 17.00.

Tiistai-iltana valmentajavelho Tomi Lemminkäinen pelasi korttinsa paremmin kuin Lentiskerhon Matteo Pentassuglia ja otti LP Viestille tärkeän 3-2 voiton. Hädän hetkillä Tomi kaivoi vaihtopenkiltä uutta energiaa ja siten ehkä ratkaisi tiukkaakin tiukemman ottelun. Kolmanteen erään hakkuriksi tuli nuori Arita Ternava ja hän teki jäätävällä tavalla joukkueelleen tärkeitä pisteitä.

Ottelun suuri kuningatar oli Lentiskerhon pisterohmu hakkuri Yasmine Madsen. Lentiskerhon passari Di Maulo ei ollut parhaimmillaan sen sijaan aina isoihin otteluihin syttyvä LP Viestin Tuchasvili paransi otteitaan loppua kohden.

Lentisliigan kestosuosikit syttyvät aina keskinäisissä peleissä ja nytkin on aivan mahdotonta veikkailla voittosuosikkia.