• Hämeenlinnan Lentopallokerho ei onnistunut saalistamaan sarjapisteitä lauantaina Kangasalla. Kotijoukkue LP Kangasala oli Mestaruusliigan ottelussa parempi erin 3-1 (25-17, 26-28, 25-20, 25-13).

Lentiskerho onnistui ottamaan nimiinsä ottelun toisen erän pitkän taistelun jälkeen. Erä venyi jatkopalloille, ja lopulta Lentiskerho onnistui käyttämään eräpallonsa hyväkseen ja tasoitti ottelun 1-1:een.

Toisen erän voiton lisäksi Lentiskerho ei kuitenkaan onnistunut ottamaan nimiinsä lisäeriä. LP Kangasala voitti kolmannen erän 25-20 ja karkasi heti neljännen erän alussa reiluun johtoon. Lentiskerho ei pystynyt kirimään kiinni kotijoukkueen etumatkaa, ja LP Kangasala juhli lopulta täyden kolmen pisteen voittoa ottamalla neljännen erän nimiinsä numeroin 25-13.

Ottelun tehokkain pelaaja oli kotijoukkueen Mary-Kate Marshall, joka kuritti Lentiskerhoa 23 pisteellä. Oluamo Okaro oli 21 pisteellään Lentiskerhon tehokkain pelaaja. Passari Katja Kylmäaho ja keskipelaajat Karoliina Friberg sekä Laura Laukkanen ylsivät kuuteen pisteeseen.

Lentiskerho jatkaa Mestaruusliigan otteluitaan ensi torstaina WoVo Rovaniemeä vastaan. Iittala-hallissa pelattava alkaa kello 18.30.