• Lentopallokerhon yleispelaajaosastoa saapuu vahvistamaan alkavalle kaudelle, 186 senttinen kanadalaispelaaja Taylor Collombin (22).

    Collombin pelasi Kanadan yliopistosarjaa Acadian Kirvesnaisten joukkueessa 2018/2019–2021/2022. Taylor valittiin Kanadan AUS-yliopistosarjan vuoden pelaajaksi 2021/2022. Päättyneellä kaudella yleispelaaja pelasi Zaon Kifisiasissa Kreikassa ja Fer Volleyssä Kosovon Superliigassa. Pelit Kosovossa päättyivät sarjan neljänteen sijaan, mutta Liigacupissa tuli pronssia ja Kosovon kansallisessa cupissa hopeaa.

    — Olen innoissani, kun pääsen Hämeenlinnan Lentopallokerhoon kaudelle ensi kaudeksi. Odotan innolla mahdollisuutta pelaamista kovassa joukkueessa ja mikä parasta saan kutsua Suomea ensivuoden kodiksi.

    — Vahvuuksiani ovat monipuoliset hyökkäykseni, erityisesti liikkuminen ja monipuolinen lyöntivalikoima. Alkavalla kaudella toivon voivani kehittää taktisia valintojani ja syöttöpeliä. 

    — Lentopallo on elämäni suurin intohimo, ja se on antanut minulle erityisiä ihmisiä ympärille. Toivon, että tämän ensi kauden aikana voin jakaa rakkauteni lajia ja kilpailua kohtaan joukkuekavereideni, valmentajieni ja Hämeenlinnan Lentopallokerhon yleisön kanssa. Kiitos tästä mahdollisuudesta.

      Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä