• Lentopallokerhon italialainen päävalmentaja Andrea Carasi on täydentänyt valmennusryhmäänsä italialaisilla kollegoillaan ja argentiinalaisella fysiikkavalmentajalla. 

  Joukkueen apuvalmentajaksi tulee Andrea Bergoli, fysiikkaharjoittelusta vastaa Ranskan maajoukkueen fysiikkavalmentaja Pablo Griboff ja videoanalyytikoksi tulee Chiara Biena.  Biena vastaa myös otteluiden tilastoinnista. 

  Apuvalmentaja Bergoli on uuden kauden alla odottavaisena uuden edessä.

  — Tuleva kausi on minulle uuden maailman löytämistä. Ensimmäinen tavoitteeni on ymmärtää ja oppia paikallista kulttuuria, tottua elämäntyyliin ja työtapoihin, sopeutua ja tulla seuralle tuottavaksi niin pian kuin mahdollista.

  Rauhalliseksi itseään kuvaava italialaisvalmentaja Bergoli näkee kriittisen tarkastelun omana vahvuutenaan ja odottaa innolla tutustumista Hämeenlinnaan, Lentopallokerhon ja seuran faneihin.

  — Valmentajuus tarkoittaa minulle pelaajien auttamista kaikin tavoin, heidän tukenaan olemista arjen kaikissa käänteissä. Opiskelen ja teen töitä joka päivä ollakseni parempi valmentaja. Uskon, että sen mitä valmentaminen ottaa, sen se antaa korkojen kanssa takaisin.

  — Vahvuuteni valmentajana on, että pysyn tyynenä myös myrskyn hetkillä. Pystyn tarkastelemaan tekemistä kriittisesti ja uskon olevani rationaalinen ja objektiivisesti faktoja katsova. Haluaisin kehittää empatiakykyäni ymmärtääkseni paremmin muita näkökulmia, erityisesti omistani poikkeavia. Uskon, että konfliktitilanteista tulee hyvin hoidettuna suuria keskinäisen kasvun mahdollisuuksia

  — Kuulin jotain tämän seuran merkityksellisestä historiasta ja Hämeenlinnan kaupungin kauneudesta; odotan innolla, että pääsen tutustumaan tähän kaikkeen ja tapaamaan kaikki fanit. Teemme parhaamme tarjotaksemme suuria tunteita ensi kaudella.

  Myös seuran uusi videoanalyytikko ja tilastoista vastaava Chiara Biena on innoissaan uudesta ympäristöstä ja valmiina kehittymään työssään.

  — Tilastoijana ja analyytikkona pyrin tarjoamaan mahdollisimman tarkan ja yksityiskohtaisen kuvan pelistä, joka auttaa muuta valmennustiimiä ja joukkuetta saavuttamaan yhteisen tavoitteemme. Henkilökohtaisena tavoitteenani on haastaa itseäni ja kehittyä ammatillisesti tässä innostavassa ympäristössä.

  — Kannattajille ja joukkueelle haluan sanoa, että en malta odottaa, että pääsen työskentelemään yhdessä teidän kaikkien kanssa ja juhlimaan voittoja, jotka tulemme saavuttamaan.

  Päävalmentaja Andrea Carasi on luottavainen uuteen joukkueeseen ja valmennustiimiin.

  — Fysiikkavalmentajamme Pablo on täydellinen esimerkki huipputason ammattilaisesta; Ranskan maajoukkueen fyysiikkavalmentaja ja vastaa monen ranskalaisen miesten ja naisten huippujoukkueen fyysisestä valmennuksesta. Hän on ystävä ja todellinen ammattilainen, luotan häneen ja hänen ohjelmaansa. Olemme ylpeitä siitä, että hän auttaa meitä suoriutumaan parhaalla tasollamme.

  — Andrea (Bergoli) on myös ammattilainen työssään. Hänellä on fysiikkavalmentajan tutkinto, joten hän kykenee toteuttamaan erinomaisesti Pablon laatimaa ohjelmaa. Andrea on minun vanhoja pelikavereita, joten tunnemme toisemme erittäin hyvin. Chiaran kanssa teimme yhteistyötä jo OrPon aikana ja tavoiteenamme on jättää työt mahdollisimman usein yhteisen kotimme ulkopuollelle.

  — Olen kaikkinensa todella tyytyväinen siihen joukkueeseen ja valmennustiimiin, jonka olemme saaneet Hämeenlinnaan kasattua. Uskon vahvasti menestykseen, ja koska sitä ei voi koskaan pitää itsestään selvyytenä tulemme tekemään sen eteen ankarasti töitä. Toivottavasti saamme Hämeenlinnan upeat fanit vahvasti taaksemme.

    Takaisin

Pääaiheet

 
 

Yhteistyössä