•    Lentiskerho kaatoi huikean taistelun jälkeen OrPon Orivedellä 3-1 (25-22, 20-25, 25-20 ja 25-22.

Ensimmäisessä erässä alun takeltelun jälkeen Kerho otti tahtipuikon ja määräsi tahdin voitollisesti.

Toisessa erässä näytti hetken jo siltä, että Kerho menee menojaan ja voittaa helposti. Sitten tulikin pari mustaa hetkeä ja OrPo sai hyvällä pelillä otteen erästä ja peli oli tasan.

Kolmannen erän alku oli väkevää peliä OrPolta mutta Kerhon sitkeä työ alkoi tuottaa tulosta ja se nousi rinnalle ja ohi erävoittoon.

Neljännessä erässä Kerho vei ja OrPo vikisi mutta sitkeä OrPo ei luovuttanut ja kävi jopa johdossa erän lopulla. Kerho pelasi kuitenkin erän lopun rohkeasti ja neljäs erä Kerholle sekä riemukas otteluvoitto.

Neljän tappiopelin jälkeen Lentiskerho on nyt voittanut kahdeksan peliä putkeen ja sanoma on selvä - otteet paranevat peli peliltä.

Viikon vaihteen saalis oli kuusi pinnaa. Kahdeksasta järjettömän tasaisesta erästä voittoja tuli kuusi. Viimeistään nyt on selvää, että Lentiskerho kykenee olemaan erien loppuhetkillä kova ja kääntää näin tiukat erät voitoiksi. Tästä on hyvä jatkaa.